Coaching


SPARKLE ME. Coaching om jou te laten stralen. Voor jezelf, in je gezin, op je werk of in je business.

Heb je soms het gevoel dat je je Sparkle kwijt bent? Dat je voelt dat je niet de beste versie van jezelf bent? Je alle ballen in de lucht aan het houden bent, en je bang bent dat als er één valt, ze dan allemaal vallen? I know the feeling! Net op tijd ontdekte ik mijn Sparkle, waardoor ik stap voor stap ben gaan doen wat ik het liefste doe, wat ik perfect kan combineren met mijn gezin én wat 100% Katja is! Mijn afgelegde route heb ik terugvertaald naar praktische stappen, die ik graag met je deel en toepas in mijn coaching.  Zodat jij jouw richting en focus helder krijgt en weet wat jouw eerstvolgende stappen zijn.

In 1-op-1 coaching zoomen we in op jou en help ik jou de juiste vragen te stellen aan jezelf. Om jouw unieke Sparkle te vinden, zodat je kunt stralen in al je rollen in je leven. En gaat dóen, op jouw manier. Afhankelijk van waar je nu staat en waar je heen wilt, bied ik verschillende coachtrajecten aan: Find your SPARKLE, claim your FLAME, be on FIRE of Sparkle your BUSINESS. Dit om je alvast een idee te geven van de mogelijkheden. Natuurlijk bekijk ik vooraf samen met jou wat het beste bij je past. Een coachtraject is daarmee altijd op maat!

FIND YOUR SPARKLE.
Ken je het gevoel geleefd te worden? Wil je meer kunnen genieten? Wil je meer energie? Meer tijd voor jezelf? Meer balans? Heb je het gevoel dat er zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt? Ben je moe van het gevoel dat je je steeds moet aanpassen?

In gemiddeld twee power boost coachsessies van 1,5 uur gaan we samen op zoek naar jouw Sparkle. Waar krijg je energie van? Waar ga je van stralen? Wat zijn je talenten? Wie ben jij écht? Wat zijn jouw unieke strepen en wat zijn je aangepaste strepen? En wat wil jij nu écht? Je krijgt weer overzicht. Je krijgt helder wat je nog tegenhoudt en wat jouw eerstvolgende stap is. Tussen de sessies door krijg je opdrachten en praktische tools die je meteen kunt toepassen. Na de laatste coachsessie ga je naar huis met een Sparkle plan. Voor een sparkle power boost!

De kosten zijn: € 120 per coachsessie van 1,5 uur (incl. btw).

CLAIM YOUR FLAME.
Hoe komt het toch dat je je geluksdoelen wel helder hebt en wel weet wat je wilt, maar toch steeds weer tegen dezelfde dingen blijft aanlopen? Heb je het gevoel dat je je Sparkle kwijt bent in één of meerdere van je rollen? In je gezin, op je werk of in je business?

Vaak heeft dit te maken met je familiesysteem, de plek die je innam in je familie of gezin van herkomst. Dat heeft zoveel invloed op je leven nu. Ik werk veel met systemische coaching. Dit werkt zo krachtig om tot inzichten, de kern te komen. Connecting the dots, de lijnen, patronen worden zichtbaar. En daar begint het mee, met bewustwording. Je gaat dingen pas echt anders doen, patronen doorbreken, als je gaat inzien waarom je doet wat je doet. Dan kun je een andere keuze gaan maken. Dan kun je kiezen op welke unieke strepen je gaat staan. Sommige strepen zijn al dik aangezet en ken je al goed, andere strepen voelen misschien nog als een wiebelig potloodlijntje. In de coaching leer ik je om deze lijn steviger aan te zetten. Om daarna de dingen die je tegenhouden anders aan te gaan pakken. Echt te gaan doen. Door je eigen plek en ruimte in te nemen kun je dat gaan doen wat moeiteloos gaat en waar je van gaat sparklen. Eerst ‘zijn’ dan ‘doen’. Find Your Sparkle and BE.

Ben jij ook benieuwd wat deze krachtige manier van coaching voor jou kan betekenen? In gemiddeld vier coachsessies (twee maanden) gaan we samen aan de slag. Terugkijken om vooruit te komen. To claim your flame! Door het innemen van jouw unieke plek, jouw ruimte.

De kosten zijn: € 120 per coachsessie van 1,5 uur (incl. btw).

BE ON FIRE.
Van het vinden van je Sparkle tot het creëren van je unieke concept. Ik geloof dat als je helemaal jezelf bent, vanuit jouw unieke strepen, en je jouw Sparkle volgt, dat het dan werkt. Dat je dan zelf je droomwerk kunt creëren. In je vaste baan of met je eigen bedrijf. Find your Sparkle & Be on fire. Op jouw manier. En in balans met al je andere rollen. Dan GA je. GA je sparklen, ga je doen, ga je creëren, ga je vliegen. Met de wind in de rug.

A girl on fire. Helemaal zichzelf. Net als op deze foto. Ik in mijn Sparkle truitje, op ons feest. Helemaal op mijn plek, tussen mijn broers in, omringd door familie en vrienden. Just Be. Met een Sparkle in mijn ogen. En nu ook on fire met mijn bedrijf!

In drie maanden doorloop je het coachtraject van SPARKLE, naar FLAME naar FIRE. Het traject bestaat uit gemiddeld 6 individuele coachsessies. Je gaat naar huis met jouw woorden voor jouw unieke Sparkle concept: je kernwaarden, je missie en je strategie (hoé je vervolgens gaat DOEN). Sparkle your Work. Dé basis die jou richting geeft, focus, flow en uiteindelijk glow.

Kosten: € 120 per coachsessie van 1,5 uur (incl. btw).

SPARKLE YOUR BUSINESS.
Ben je net je eigen eigen bedrijf gestart of ben je al even onderweg? En ervaar je soms sterke tegenwind of weet je niet of je nog wel in de juiste richting vliegt? Of heb je het gevoel dat je meer ruimte mag innemen, maar vind je dit nog lastig? Of groeit je business juist heel snel en vraagt dit om het maken van de juiste keuzes, die wel voor jou moeten kloppen? Vanuit wat bij jou past.

Dan is er ook de mogelijkheid om een losse coachsessie ‘Sparkle Your Business’ te boeken. Dan vlieg ik een eindje met je op en kijken we samen hoe we jouw ondernemersvleugels kunnen versterken. Zodat je met vertrouwen verder, hoger, kunt vliegen én kunt genieten van het uitzicht onderweg. En dan is de sky the limit.

Kosten: € 120 per coachsessie van 1,5 uur (excl. btw, want het is business ;).

FLYING BUSINESSCLASS.
Wil jij je vleugels verder uitslaan? Gáán in je loopbaan? En écht vliegmeters gaan maken?

Dan is ons exclusieve coachprogramma voor hoogvliegers misschien iets voor jou? Een coachprogramma en coachopleiding ineen, waarin we opleiden tot bevlogen coachende professionals. Voor vleugels en praktische Sparkle coachtools op je werk én in je gezin. Een half jaar exclusief opvliegen met twee Sparkle coaches, 2-op-1 coaching op maat. Dat noemen wij ‘Flying businessclass’! Je krijgt ons namelijk allebei: Find your sparkle voor de beste versie van jezelf. En dán ga je vliegen! 

Je gaat ontdekken wat JIJ nodig hebt voor de gewenste groei en loopbaanstap. Om je kwaliteiten optimaal te benutten en te verrijken met coachskills -en tools. Wij geloven namelijk dat hoe beter jij jezelf kent – weet wat je allemaal in huis hebt, weet wat jouw ideale vliegomstandigheden zijn, begrijpt waar je gedrag vandaan komt, weet hoe je kunt bijsturen – hoe meer geluk, plezier en balans je gaat ervaren. Hoe meer succesvol je jezelf én je omgeving kunt maken. Zowel zakelijk als privé. Wij geloven namelijk óók dat werk en privé niet los van elkaar gezien kunnen worden. Sterker nog, ze versterken elkaar.
Én wij geloven in DOEN. Wij geloven in leren door ERVAREN. Wij geloven in vlieguren maken. Het loopbaan coachtraject kent daarom een duur van 6 maanden, zodat bij tegenwind en oude patronen bijgestuurd kan worden. Met als resultaat dat je je eigen vliegstrategie in handen krijgt.

Ready to fly sky high? Vraag vrijblijvend onze FLYer aan of neem contact met me op. Op basis van ons (telefonisch) gesprek maken we een flying businessclass voorstel op maat, dat jij kunt voorleggen aan jouw leidinggevende.

 

KNOW YOUR FLOW.
Do you wanna know? Door meer en meer te werken met de Maya Tzolkin kalender ben ik de afgelopen jaren gaan ontdekken dat dit een super mooie richtingaanwijzer is voor het vinden van jouw Sparkle. Het beschrijft jouw blauwdruk op basis van jouw geboortedatum. Hoe je in de basis ‘gelijnd’ bent, wat écht bij je hoort en bij je past. Met jouw lichte zijde én je schaduwzijde. En waar ik gaandeweg steeds meer lijn in ben gaan ontdekken. Helemaal door het lijntje te leggen met de creatiespiraal. Zodat je én weet wie je in de basis bent én ook echt gaat doen. Op een manier die bij je past en waar je van gaat sparklen. Know your flow to grow!

Om jou op een toegankelijke en praktische manier te laten kennismaken met deze schat aan (zelf)kennis heb ik de ‘Know your Flow’ Sparkle sessie ontwikkeld. Tijdens de sessie van een uur (bij mij thuis óf via skype) lopen we samen jouw persoonlijke Sparkle-Tzolkin-profiel door en help ik je een praktische vertaling te maken naar jou. Jouw flow. Jouw woorden. Waardoor je een heldere focus krijgt om te gaan doen, in lijn met wat je hier te doen hebt! De Tzolkin geeft je namelijk ook richting voor jouw levenspad, jouw purpose in life. Dus wil jij weten wat er voor jou in de sterren geschreven staat? Het is écht een kadootje voor jezelf en meteen een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij(n) manier van coachen.

Kosten: € 75 voor Know your Flow coachsessie van 1 uur (incl. btw).


READY FOR SPARKLES?
Voel je dat je jouw vuurtje ook wil aanwakkeren en wil je weten of één van de coachtrajecten iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag even met je mee! Ook als je een specifieke (coach)vraag hebt, waarvan je twijfelt of deze wel helemaal past in één van de bovengenoemde coachtrajecten, laat het me dan vooral even weten. Ik maak graag een ‘Let’s fire it up!’ voorstel op maat voor jou en/of je werkgever.

Quote life wont sparkle unless you do