Over mij


Ik ben Katja. Coach en trainer. Getrouwd met Niek en mama van Pepijn, Liza en Floris.
Ik hou van sparkles & strepen en mooie (rijm)woorden. Het is mijn missie om zoveel mogelijk Sparkles te verspreiden. Door jou te helpen je Sparkle te vinden. Voor jou, in je gezin en in je werk.
Zodat je 100% jezelf kunt zijn. Find Your Sparkle and BE. Vanuit jouw unieke strepen. Zodat je gaat doen, gaat sparklen op jouw manier. Dat voelt als vliegen met de wind in de rug.

Mijn sparkle heb ik ontdekt tijdens een training op het gebied van persoonlijk leiderschap. Naast de inzichten die ik tijdens de training kreeg voor meer geluk, balans en plezier in mijn leven, wist ik intuïtief ‘dit werk wil ik ook!’. Ontwikkeling begint bij een verlangen. En waar een wil is, is een weg. Tijdens de opleiding tot trainer heb ik geleerd door te ervaren en te doen. Een coachopleiding volgde. Ik heb leren vliegen en leren vertrouwen op mijn eigen vleugels.

In Find Your Sparkle komt het voor mij allemaal samen. Training en coaching op een manier die bij mij past (mijn talent), waar ik energie van krijg (mijn passie) en wat me voldoening geeft. In mijn achtergrond als consultant en programmamanager in de gezondheidszorg heb ik altijd oog gehad voor de zachte kant van de samenwerking. Mensen maken het verschil. Bevlogen mensen zijn gelukkiger en maken bedrijven succesvoller. Deze ervaring en de ervaring als ‘being a Sparkle mama’ benut ik in mijn rol als trainer en coach.

Ik geloof in kleine veranderingen met een sparkle effect. In mijn aanpak gebruik ik veel praktische inzichten uit een relatief nieuwe stroming in de klinische psychologie: de positieve psychologie. Deze stroming richt zich in tegenstelling tot de klassieke psychologie op de positieve kant van het mens-zijn. Vanuit positiviteit ontstaat ruimte voor vertrouwen, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en geluk.

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot systemisch coach. Je familie of gezin van herkomst heeft namelijk zoveel invloed op je leven nu. Daar wilde ik me meer in verdiepen! Door je eigen plek en ruimte in te nemen kun je dát gaan doen wat moeiteloos gaat en waar je van gaat sparklen. Eerst ‘zijn’ dan ‘doen’.

Ook werk ik met methodieken als de communicatiestijlen en de Maya Tzolkin kalender. Een ongelooflijke schat aan (zelf)kennis, die ik op een praktische manier vertaal naar jouw unieke strepen. Die maken hoe jij in de basis ‘gelijnd’ bent. Vanaf je geboorte, nog vóórdat je je bent gaan aanpassen aan wat je denkt dat van je verwacht wordt. Nog vóór het moeten. Wie je dus écht bent.

Find Your Sparkle and BE. Because being yourself makes all the difference!

www.findyoursparkle.nl

 

 

 

Wat zeggen anderen over Katja?

Sprankelend, lichtheid, humor
Rustig, krachtig, oprecht
Toegankelijk, betrokken, creatief
Warm, begripvol, empathisch
Praktisch, to the point
Schakelt snel naar jouw behoefte/niveau van ontwikkeling
Zorgt ervoor dat je met nieuwe energie verder kan!
Heeft de gave om juíst dat steuntje in de rug te geven, zodat ik dúrf te vliegen
Katja geeft je vleugels!

 

Quote choose to shine