Sparkles


Sparkles voor een lach en voor het onderstrepen van communicatie.

SPARKLE KAARTJES
Find Your Sparkle maakt zelf Sparkle kaartjes die zorgen voor een lach op je gezicht en die de communicatie van onze Sparkle coachingstrajecten en trainingsprogramma’s onderstrepen. Voor eigen gebruik op social media, maar ook voor interne communicatie bij de bedrijven, gemeenten en scholen waar we mee samenwerken. Ook maak ik kaartjes op aanvraag. Een sparkle kaartje met een meer persoonlijk tintje, digitaal of gedrukt.

SPARKLE FAMILY
Sinds twee jaar zijn daar ook mijn eigen Sparkle poppetjes van hout bij! Ik gebruik ze in mijn coaching, maar maak ze ook op aanvraag. Hoe te gek is het om je eigen ‘Sparkle Family’ te hebben? Of wil je iemand een uniek en persoonlijk Sparkle kadootje geven voor een speciaal feestje, een bruiloft of kraamvisite? Stuur me een foto en wat persoonlijke details, en ik ga met mijn verf aan de slag voor een Sparkle touch. Kosten zijn: € 7,50 per Sparkle poppetje (in verschillende maten: 7 cm, 6 cm, 5 cm of 3,6 cm), € 5,00 per huisdiertje en € 7,50 voor een versierd Sparkle huisje. Het aanbod van het type huisjes varieert. Check dus even welke ik op dat moment op voorraad heb! Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten van € 7,25 (ophalen in Empel kan natuurlijk ook!). De levertijd is 1-2 weken.

SPARKLE FAMILY LINE
Mijn nieuwe Sparkle lijn! Een lijntekening op aquarelpapier die ik maak aan de hand van jouw (gezins)foto. De eerste ‘Sparkle Family Lines’ staan in de etalage hieronder! Een uniek, offline product in A4 of A5 formaat. Je kunt een ‘Sparkle Family Line’ bestellen door mij een berichtje te sturen, samen met een foto en je voorkeur voor achtergrondkleur. De prijs voor een Sparkle Family Line bedraagt € 25 (incl. btw en verzenden).

Ready to spread some Sparkles? Neem contact met me op en ik ga voor je aan de slag!