Training


WE SPARKLE. Trainingen voor groepen in toegankelijke huiskamersetting. Let’s spread some sparkle!

Samen met Aukje van The Coach Company verspreid ik sparkles door het coachen en trainen van groepen in het verkrijgen van inzichten voor meer (werk)geluk, plezier en rust. In verschillende programma’s in huiskamersetting laten we ervaren dat kleine veranderingen een Sparkle effect hebben. Door onze krachten te bundelen versterken wij onze missies. Wij geloven dat als je je Sparkle hebt gevonden je de beste versie van jezelf bent. En dit gunnen we anderen ook. Spread some sparkle!

HOW TO BE A SPARKLE MAMA?
Ken je die momenten dat je van hot naar her rent? Sta je zelf vaak onderaan je lijstje? Vind je het moeilijk om in het hier en nu te zijn? Loopt je hoofd regelmatig over? Wil je meer energie? Heb je het gevoel dat je niet de beste versie van jezelf bent? Of misschien geef je je leven nu al wel een 8 als gelukscijfer, maar droom je erover hoe het zou zijn als dit een 9 of 10 zou zijn?

Wij kennen het! Aukje en ik zijn allebei drukke mama’s. Naast het zorgen voor ons gezin willen we ook onszelf niet verliezen, willen we tijd met vriendinnen en familie, willen we een leuke vrouw zijn. En runnen we ons eigen coachbedrijf!
Wij hebben geleerd hoe je dromen waar kan maken, hoe je weet wat JIJ belangrijk vindt in je rol als mama, vrouw, vriendin, dochter, collega, partner. Wij hebben geleerd hoe je moet leven in het moment en wat dat oplevert. We hebben gezien waar ons gedrag vandaan komt en hoe je dit aan kan passen.

En wij leren dit JOU graag! ‘HOW TO BE A SPARKLE MAMA?’ is ons allereerste programma. We laten je ervaren dat kleine veranderingen een sparkle effect hebben. Het effect van anders kijken naar jezelf. Wij nemen je mee en helpen je dit structureel in te zetten, zodat je meer geluk, rust en liefde als mama, als vrouw kan ervaren. Zodat je een SPARKLE MAMA kan zijn.

Inmiddels hebben we maar liefst 15 super mooie reeksen afgerond rondom de thema’s ME, BE en WE Sparkle. Ontspannen en doeltreffende avonden vol inzichten in onze eigen huiskamers. Wat zijn we trots op ‘onze’ ruim 140 Sparkle mama’s! En omdat we alle mama’s in Nederland meer sparkles gunnen, geven we deze training niet alleen bij bedrijven en scholen in de @work versie, maar blijven we het basisprogramma ‘How to be a Sparkle mama?’ ook twee keer per jaar geven in onze eigen huiskamers. De 15e reeks in Den Bosch kon gelukkig toch doorgaan op gepaste afstand en hebben we in juni 2020 afgerond. De nieuwe 16e reeks in het najaar in Lent is inmiddels ook gepland! En omdat we het groepje in deze bijzondere tijd extra klein houden en we iedereen een plekje gunnen, hebben we gewoon nóg een reeks voor een klein groepje gepland in Lent dit najaar!

NIEUWE DATA Programma ‘How to be a Sparkle mama?’
Data reeks #16: 4 september 2020 (Sparkle ME), 18 september 2020 (BE Sparkle) en 2 oktober 2020 (WE Sparkle) VOL!
Data reeks #17: 16 oktober 2020 (Sparkle ME), 30 oktober 2020 (BE Sparkle) en 13 november 2020 (WE Sparkle) VOL!

Tijd: Sparkling Friday Night van 19.30-22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur)
Locatie: Coachkamer van The Coach Company (Lent)
Kosten: € 150 (incl btw) voor de drie avonden

Dus kun jij in het najaar wel wat Sparkles gebruiken voor jezelf, in je gezin en op je werk, schrijf je dan in door een mailtje/appje te sturen of te bellen. Dan zet ik je op de lijst, en kan het weer van jouw lijstje af! En wacht niet te lang, want we hebben nu maximaal 4 plekken per reeks!


SHE SPARKLES.
SHE’s a social butterfly. De vlinder die alle ballen in de lucht wil houden en zichzelf ook wil blijven ontwikkelen. Omdat wij geloven dat groei en ontwikkeling zorgen voor Sparkles en geluk, organiseren wij door het jaar heen bijzondere SHE &… avonden (of ochtenden!) in onze eigen huiskamers. Steeds één of twee avonden/ochtenden rond een mooi thema. Thema’s die dagelijks spelen. Onderwerpen die je even laten stilstaan bij wie je bent, wat jouw gedrag bepaalt, hoe je je voelt als mama, als vrouw. Ook deze avonden/ochtenden zijn praktisch, waardevol en gezellig. ME-time als investering voor jouw groei. Blijven groeien, leren, je vleugels uitslaan, aan de slag met de beste versie van jezelf. En omdat wij iedereen voldoende aandacht willen geven, gaan we uit van maximaal 8 SHE’s per keer. Houd onze SHE &-agenda hieronder dus in de gaten!

SHE & ENERGY
Tijdens deze avond of ochtend zoomen we in op jou en jouw ENERGIE. Hoe word jij vitaal? Waar zit jouw energielek? En wat geeft jou energie? Zorg jij voor de juiste voeding van jezelf? Hoe kun je meer gezond worden? Hoe zorg je beter voor jezelf? We staan deze avond stil bij wat je kan doen om je fitter te voelen. ENERGIE geeft je power om te blijven staan in alle drukte en power geeft je energie waardoor de dingen je zoveel makkelijker afgaan. Energie voor ME en WE. Voor meer vitaliteit, meer bevlogenheid, meer plezier, meer geluk, voor meer SPARKLE.

De eerste SHE & ENERGY avonden in 2019 waren een succes! En om 2020 écht met sprankelende energie te kunnen beginnen, hebben we de allereerste SHE & Morning (yep in de ochtend deze keer!) van 2020 gepland. De eerste SHE na het zwangerschapsverlof van Aukje….SHE & ENERGY!

Datum: De SHE & ENERGY Morning van februari 2020 was een succes. Alle SHE’s gingen vol energie naar huis óf door naar het werk. De morning houden we er dus zeker in! Stay tuned!
Tijd: 10.00-12.30 uur (ontvangst vanaf 9.45 uur).
Kosten: € 50 (incl btw) voor de ochtend.

SHE & STARS
Tijdens de SHE & STARS avond zoomen we in op jou en jouw STARS. Wat staat er in de sterren voor jou geschreven? Wat zegt jouw geboortedatum over jouw kwaliteiten, jouw valkuilen, jouw flow en jouw levenspad? Tijdens de SHE & STARS avond nemen we je mee in de basis van de Tzolkin, de oude Maya Kalender. Aan de hand van jouw unieke Tzolkin profiel krijg je inzicht in jouw KNOW, jouw FLOW en jouw GROW. Jouw unieke strepen op basis van jouw geboortedatum! Je leert jezelf nog beter kennen, herkennen en erkennen. Waardoor je nog beter voor jezelf kunt zorgen. En zoals je van ons gewend bent, hebben we ons best gedaan om dit thema vooral ook in een eigen Sparkle jasje te gieten. Met praktische voorbeelden. Zodat je na deze avond ook echt gaat DOEN.

Datum: de eerste SHE & STARS avond was magic! Binnenkort plannen we de nieuwe data, for some magic in 2020!
Tijd: 19.30-22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur).
Kosten: € 50 (incl btw) voor de avond.

SHE & WORK
Tijdens deze avond zoomen we in op jou en je WERK. Voel je soms dat je vuurtje is opgebrand? Kost het werk je nu veel energie? Ben je onzeker als het gaat om een nieuwe baan? Zou je stiekem iets anders willen? Benut jij nu niet al jouw talenten? Ervaar je veel werkdruk? Is de balans ver te zoeken?
Wil je inzicht in wat je kan doen voor meer sparkles in jouw WERK? Hoe je kan zorgen dat je jouw Sparkle (terug) vindt in je werk? Tijdens deze avond gaan we een tof model doorlopen en invullen. Zodat je helder krijgt wat JIJ nodig hebt voor vleugels in je werk.
Voor meer energie, meer vitaliteit, meer bevlogenheid, meer plezier, meer geluk, voor meer SPARKLE.

Data: de eerste SHE & WORK avonden hebben ‘gewerkt’! De eerstvolgende avond zal gepland worden in het voorjaar van 2020. Stay tuned!
Tijd: 19.30-22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur).
Kosten: € 50 (incl btw) voor de avond.

SHE & FAMILY
Oh la la, we vliegen nog steeds een beetje na van deze avonden, wat bijzonder. De SHE & FAMILY avonden zijn exclusief voor Sparkle mama’s die al het basisprogramma ‘How to be a Sparkle mama?’ hebben gevolgd. In twee avonden laten we je door een systemische bril kijken. We gaan liefdevol kijken naar de invloed van ons FAMILIESYSTEEM op de verschillende rollen die we als vrouw, als mama ervaren. Wat de invloed is op onze keuzes. Hoe het komt dat we bepaalde dingen moeilijk vinden. Op een toegankelijke manier met een positieve twist. Hoe kunnen jouw wortels jou vleugels geven?

Data: donderdagavond 5 november & 19 november 2020.
Tijd: 19.30-22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur).
Locatie: Huiskamer van Find Your Sparkle (Den Bosch)
Kosten: € 100 (incl btw) voor de twee avonden.

Ga JIJ voor groei en geluk en wil je je (blijven) ontwikkelen? Meld je dan snel aan, want we hebben maximaal 6 plekken per SHE-avond! Of spreekt één van de avonden je aan, maar staat ie nog niet gepland, laat het me even weten. Dan stuur ik je als eerste een berichtje zodra we nieuwe avonden hebben gepland!

SPARKLE NIGHT. 
We verzorgen ook inspirerende avonden op maat! Wil jij een Sparkle night voor een vriendinnengroep of een team collega’s? Wij komen sparkles verspreiden voor meer energie, inzicht en geluk. Willen jullie de beste versie van jezelf ontdekken?

Regel dan voor ons een huiskamer of leuke locatie met tenminste vier mama’s (to be), vriendinnen, collega’s en wij maken een fantastische en waardevolle training op maat. Laat ons je ideeën weten, en wij komen met een Sparkle voorstel. Let’s Sparkle tonight! quotes-on-tour

COACH COFFEE.
All you need is coffee…..and one good question!

Soms kun je wel een POWERBOOST gebruiken!
Soms heb je behoefte aan wat sparring.
Kun je wel een inzicht gebruiken?
Heb je een duwtje in je rug nodig?
Even de juiste vraag op het juiste moment?
Soms is het tijd voor koffie, tijd voor THE COACH COFFEE.
Regelmatig nestelen wij ons in een heerlijk koffietentje in Nijmegen of Den Bosch. Midden in het centrum met de heerlijkste koffie, de nodige energie en de beste vragen voor jou.

Heb je een vraag? Wil je kennismaken? Is het tijd voor een Coach Coffee? Laat het me weten, dan pak ik onze agenda erbij!

Wil je je inschrijven of wil je meer informatie over een training? Neem dan hier contact met me op.

Quote get your sparkle on