1 + 1 = 3


Wat doe je, als je …

van 2 scholen wil komen tot 1?
van 2 teams wil komen tot 1 sterk team?
van 2 losse missies wil komen tot 1 rake missie?
een missie wil die echt van het team is?
een missie wil die dagelijks terugkomt en niet verdwijnt in een bureaula
geen tijd hebt voor dagenlang op de hei
het tijd vindt voor inspiratie, concreet resultaat en een vliegende start? 

… dan vlieg je Katja & Aukje in!

Als gouden coachduo, co-trainers, coachopleiders, co-piloten, co-creators, communicators, of ‘dames van de streepjescode’ zijn wij niet in 1 hokje te vangen. Wij geloven niet in ellenlange heidagen, maar in praktische en impactvolle co-creatie en het sparkle effect van 1 + 1 = 3.

Daar geloofde het nieuwe KC Sterrenboom ook in! En zo mochten we de afgelopen maanden een paar dagdelen opvliegen met het team. Met onze unieke, gelaagde, visuele en verrassende aanpak haalden we samen hun woorden op, die het team zelf samenbracht tot een gezamenlijke missie ( 1 ). En dat in 1 middag, dat gaf energie!

En met nog eens dubbel zoveel energie en tripple kwaliteiten voegden Aukje en ik daar onze sparkle aan toe ( + 1 ). Door met onze woorden magic van vanzelfsprekend sprekend te maken en van gewoon bijzonder. Met als eindresultaat een rake missie die raakt ( = 3 ). Die richting geeft, die vertelt waar de school en het team voor staan, die een trots en rijk gevoel geeft en áánzet om een bijdrage aan te willen leveren. Iedereen vanuit zijn eigen unieke streepjescode. Dan worden 2 teams niet gewoon 1 team, maar een Sterrenteam! En laat dat nou net weer briljant passen bij KC Sterrenboom. Super trots op deze co-creatie!

1 + 1 = 3 , die rekenen ze op deze basisschool voortaan goed 😊