A d d . a . S p a r k l e


Wat een week. Een week van bitterzoet. Een werkweek met álle smaken!

Meters-Maak-Maandag op onze vliegbasis in Lent. Voor het afvliegen van onze hoogvlieger Martine en het vieren van haar geweldige vliegmeters!

Dúbbele-Meters-Maak-Dinsdag met een bomvolle lijst voor ons werkoverleg. Met als resultaat álle Flyings én de allereerste Flying Next level voor de komende week voorbereid, en stuk voor stuk sparkles op maat toegevoegd.

Wendbare-Woensdag op onze vliegbasis in Empel. Waarbij we op het laatste moment voor de Flying moesten overschakelen naar onze vliegsimulator. Vanuit onze eigen cockpit konden wij als co-piloten tóch nog meevliegen met onze hoogvlieger. Mét Sparkle effect!

Nog even geen (Team-)Training-Thursday, maar Thriving-Thursday aan de coachtafel. Zo te gek om elke maand met deze ambiteuze vrouw te mogen meelopen bij de loopbaanstappen die ze zet.

Vaak een Flying-Friday, maar soms een Vroege-Vrijdag-Wandelcoaching. Letterlijk in beweging om hem en zijn team verder te brengen. En meteen een Sparkle boost voor mezelf.

Sparkle Saturday & Sunday zijn voor WE-time en vaak nog voor het creëren van Sparkles.

Wat een week. En het geheim? Add a Sparkle to everything you do. In mijn geval zijn dat themadagen to get in the flow, sparkle quotes to know, vieren to glow, coffee (en paaseitjes) to go, sparkle werkbladen to grow en eigen voorbeelden to show.

Add a Sparkle. Voeg jouw eigen smaak toe. Een stukje van jezelf. En het mooie is dat je daarmee een stukje dichter komt bij het vinden van jouw unieke sparkle. Add a Sparkle to find your Sparkle!

Geniet van je Sparkle Sunday!