B E – s l u i t


‘Jump and grow your wings on the way down’. Vandaag precies een jaar geleden deed ik dat. In die kerstvakantie had ik het besloten, écht besloten. Om eindelijk de grote sprong te wagen. En mijn baan ernaast op te zeggen. Ik had mijn angsten en onzekerheden lang genoeg aangekeken. ‘Wat als…het toch niet lukt?’. Maar het stemmetje ‘what if I fly?’ was groter. Mijn vertrouwen, mijn geloof in mezelf, was groter. Het was tijd. Find Your Sparkle and BE….BE-lieve, BE-sluit, BE-n bang of onzeker, maar doe het toch. 

En zo reed ik die ochtend naar Utrecht en BE-sprak ik die middag mijn BE-sluit met mijn leidinggevende. 1 april 2018 werd de stip aan de horizon. En het grappige was, nog voordat ik die ochtend in de auto stapte drukte ik op de verzendknop om ons voorstel voor een spiksplinternieuw trainingsprogramma voor leerkrachten te mailen. En nog geen dag later kregen we akkoord van de opdrachtgever! Een opdracht die ik qua tijd waarschijnlijk niet eens gered zou hebben in combi met een drukke baan. Yep, that’s how it works. Nadat je een écht besluit hebt genomen, gaat het snel. Ik zie het ook bij mijn coachklanten. En ik ben daarin steeds meer een route gaan zien. De aanvliegroute om je Sparkle te vinden. Maar vooral ook wat er nodig is voordat je dat échte besluit kunt nemen. Want ook tussen BE en BE-lieve, en na BE-sluit, zitten nog een paar cruciale stappen. En ik zou Katja niet zijn als ik daar in deze kerstvakantie niet ook leuke termen voor had BE-dacht. 

BE-nieuwd? En BE-n je er klaar voor om in 2019 jouw Sparkle te vinden en te volgen? Voor jezelf, in je gezin, in je relatie of op je werk? BE-l of mail me dan voor 1-op-1-coaching of één van onze te gekke trainingen. En BE-sluit na de intake: ready to Jump?