B i t t e r z o e t


💛
Vandaag ben ik jarig én is het precies twee jaar geleden dat mijn lieve nichtje, vriendin & soulsister Jen overleed. De dag waarop mijn verjaardag voor altijd een dubbele smaak zou krijgen.
De smaak van bitter én van zoet.
Van vieren én van verlies.
Van zoute tranen van geluk én van gemis.
Van rouw én van hou.
Van missen én van raken.
💛
De smaak van bitterzoet. Van beide smaken door elkaar. Naast elkaar. Het bittere gevoel van het erge missen en tegelijkertijd het zoet van alle mooie herinneringen. Én het overladen worden met al het zoet op deze dag! Van zonnestralen tot glitters en sparkles, van lieve kaartjes en berichtjes tot onverwachte bezoekjes. Ik voel me de hele dag al zo ontzettend gedragen. Zoals soul sisters elkaar steunen als een zus. Op elk moment. Als het zoet is én als het bitter.
💛
Vanochtend maakte ik deze Family Line van Jen. Een gouden lijn op deze dag. Mijn verjaardag. Voor altijd verbonden. Voor altijd bitterzoet. Bitter én zoet. En dat is helemaal goed.