B u l l s e y e


Dat gevoel van Ja! Ja! Ja! Dat gevoel dat het klopt. Dat het raak is. In de roos. Dat gevoel hadden mijn Sparkle collega Aukje en ik afgelopen week meerdere keren. Een blik tijdens een teamtraining of al bellend op de terugweg naar huis.

Met een Sparkle in my eye kijk ik terug op onze bomvolle, magische trainingsweek. Want wát een week was het. Alles zat erin. Voorbereiden, mooi maken, aandacht, focus, doen, gaan, doorgaan, doorvragen, inzoomen, uitzoomen, creëren, lachen, reflecteren, vieren en rond maken.

De rode draad in deze week? Dat gevoel van bullseye? Het raakte het hart van onze missie. The fire in our soul. Waar wij in geloven. 
Ons geloof dat het begint bij jezelf.
WE starts with ME.
Ons geloof dat je pas goed voor de ander kunt zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. 
Ons geloof in de krachtige combi van ouderschap én werk.
Ons geloof om werkende ouders gezond en gelukkig te houden en hun kwaliteiten op het werk te benutten. 
Ons geloof in kijken naar wat wél.
Ons geloof in echtheid. 
In de kracht van kwetsbaarheid. 
Ons geloof in zijn én doen. 
Ons geloof in balans en plezier. 
In rennen, vliegen en stilstaan.
In inspannen en ontspannen.
Inzoomen en uitzoomen. 
In hoofd en hart. 
Ons geloof in onze opbouw van de trainingen.
Van binnen naar buiten. 
Van ME en BE naar WE. 
Of het nou een training voor Sparkle mama’s & great daddy’s is of een teamtraining voor een MT. 

Ik geloof in dingen mooi maken, in rond maken. En mijn hart maakt dan ook een extra sprongetje als ik terugkijk en me realiseer dat deze trainingsweek begon met de eerste avond van een nieuwe groep Sparkle mama’s. Waar het voor ons allemaal mee is begonnen. En dat we de week gisteren afsloten met de laatste trainingsdag van ‘Sparkle mama & great daddy @work’ voor gemeente Nijmegen. Geraakt door de mooie woorden tijdens het afsluitende rondje (yes, mijn ding!), waaruit bleek dat we ook de harten van de deelnemers hadden geraakt. 

Ik geloof dat het zo werkt, als je vanuit het hart van je missie werkt. Twee kanten op. Precies in het midden. In de roos. Sparkle in her (bulls)eye.