C E O


⚡️

Het móest er gewoon komen.
Een powerboost coachprogramma dat werkt. Dat vóór je werkt. Nog vóórdat het te laat is. We zagen het in onze coach- en trainingspraktijk en hoorden het ook zoveel om ons heen. Veel mensen met een moe en opgejaagd gevoel. Op het randje van een burnout of er net overheen. Die vaak denken dat minder werken de enige oplossing is. En moeten ontspannen alleen maar voor meer spanning zorgt.

⚡️

We wísten dat het (anders) kon.
Een coachprogramma met het allerleukste coachduo van NL, dat inslaat als een bliksem. Juist om een traject via de bedrijfsarts of langdurige uitval vóór te zijn. In drie exclusieve powerboost coachsessies van (bijna) gevloerd naar écht terug op de werkvloer. Van een low battery naar werken vanuit flow. En in plaats van je Sparkle te laten uitdoven, écht te geloven in jou en jouw manier.

⚡️

We creëerden ‘Back in Business’.
Een powerboost coachprogramma over regie en energie. Waarin je ervaart dat jij zelf aan het stuur zit als het gaat om jouw energie en werkplezier. En dat is serious business! Niet back to business (as usual), maar back ín business. Door te doen wat voor jóu werkt. Waardoor je je weer de CEO van jouw leven voelt.

⚡️

En het wérkt!
We zijn zo trots op onze eerste ‘CEO’s’! Zij zijn het levende bewijs dat ‘Back in Business’ werkt én dat de E staat voor Energy, want door hun eigen energie te managen zijn ze nu weer volledig ‘back in business’. Terug op de werkvloer, terug op het oorspronkelijke aantal uren én de regie en energie weer terug. Op basis van hun eigen woorden: Van leeg naar levendig. Van onzeker naar zelfverzekerd. Van een opgejaagd naar een juichend gevoel. En van ingehouden naar een unstoppable uithoudingsvermogen! Jihaa!

⚡️

Ook zo’n powerboost?
Wil jij meer weten over jezelf? Waar jij van oplaadt of misschien ongemerkt behoorlijk op leeg loopt? En wil je aan de slag met dingen die echt werken voor jóu? Wil je jouw kwaliteiten in gaan zetten en meer regie ervaren? Of is dit programma echt iets voor je collega? Laat het ons weten en wij gooien de powerbanken aan!