C h o o s e


Oh la la, ronder dan rond kon de flying next level coachsessie van vanochtend niet zijn, toen onze knappe hoogvlieger op ’t einde nou net déze kaart trok. Geen betere keuze voor bij het thema van vandaag: c h o o s e .

En ik dacht, misschien wel leuk om jullie aan de hand hiervan een keertje mee te nemen in ons magische creatieproces voor een 2-op-1 sessie. Want voor al onze flying sessies (businessclass en next level) doorlopen we op high level ons vliegmodel, maar maken we daarbinnen elke sessie op maat. In lijn met waar onze coachklant op dat moment staat en wat wij denken en voelen wat er nog  nodig is om dichterbij de vliegbestemming te komen.

Op Meters-Maak-Maandag zetten wij onze creatiebooster flink aan en komen wij al sparkle-sparrend en ping-pongend op passende coachoefeningen voor de sessies van die week. Aukje bouwt razendsnel aan de opbouw en ik werk aan de sparkle werkbladen, die net als gisteren vaak helemaal in flow ontstaan. Bij het zoeken naar passende quotes lichten de meest briljante op en gaat het rijmen van woorden bij mij vanzelf aan. Kiezen, verliezen. C h o o s e en lose. Ineens zie ik in gedachten weer de woorden ‘refuse to lose’ op het shirt van mijn Sparkle partner staan en is de ‘from…to….’ vliegbestemming voor op het voorblad bepaald. En de c h o o s e -day quote die ik kies, valt na het printen nóg meer op z’n plek, als ik me besef dat de sessie op Tuesday oftewel c h o o s e -day is.

En dan de magic tíjdens de sessie. In lijn met haar Human Design (Manifesting Generator) deden we een sacrale oefening, waarbij ze ervaarde hoe het was om te reageren vanuit haar onderbuik. In het voelen van een Ja of een Nee. To let her body do the talking. Want dáár zitten haar antwoorden to c h o o s e . Niet in haar sterke hoofd. Gevolgd door een systemische opstelling met playmobil poppetjes, waardoor ze haar c h o o s e extra kon voelen én nu ook voor zich kon zien. Haar Ja’s én hoe ze deze groter kon laten zijn dan haar twijfels en nee’s.

To c h o o s e ! En dan zijn we weer heerlijk rond!