C o – p i l o o t


⚡️
Time flies én about time om ook hier weer even wat te delen vanuit de cockpit! Een plek waar ik heel wat vlieguren doorbreng lately. Met Sparkle headset op in de c o – p i l o t e n stoel, stel ik me dan zo voor.

Of het nou is in mijn rol als moeder van drie (bijna) pubers, die steeds meer zelf aan het stuur willen zitten van hun eigen vliegtuig. Zélf op de pilotenstoel. Om (zich)zelf meer en meer te gaan ontdekken. Een nieuwe fase die van manlief en mij vraagt een stoel op te schuiven. Maar gelukkig nog steeds een plekje ín de cockpit. Om mee te vliegen, mee te bewegen, mee te genieten en af en toe toch ook nog een beetje mee te sturen. Én om samen op plekken te komen die we zelf van tevoren niet konden bedenken!
⚡️
Of in mijn rol als coach en trainer samen met mijn andere c o – p i l o o t aka my Sparkle business partner in crime Aukje van The Coach Company. We vliegen wat af samen met onze leuke hoogvliegers en teams, die we begeleiden in onze coachprogramma’s en trainingen. Of het nu gaat om ons Flying businessclass coachprogramma waarin je jezelf leert coachen, of onze flying next level coachopleiding waarin je anderen leert coachen, of onze Sparkle business teamtrainingen, wij doen dit altijd vanuit de c o – p i l o t e n stoel. Omdat wij geloven in doen. In leren door ervaren. In vlieguren maken. In zelf aan het stuur zitten. In loopings durven maken. In mogen bijsturen. In meevliegen. In delen. In voorleven. In naast elkaar. In samen. In 1+1=3. In co-creëren. In meevieren.

Time flies, but you’re the pilot.
Óf the co-pilot.
⚡️
En voel je nu misschien, about time dat ik zelf (wat meer) aan het stuur ga zitten en wil je het allerleukste c o – p i l o t e n coachduo van NL aan je zij bij het bepalen van je vliegbestemming en de weg daar naartoe? Of voor je team? Let me know, ik heb mijn Sparkle headset al op. Voel je welcome on board, ik kijk echt graag even (én vrijblijvend) met je mee of één van onze programma’s iets voor jou(w team) is.