C r e a t i v i t y


De rode draad van mijn week tot nu toe is toch wel creativiteit. Ik zit in een mega creatieve flow. En gelukkig maar met die lange line up van Sparkle families en nieuwe Sparkle voorstellen en flyers die dan nog net even voor de zomervakantie weg kunnen. En deze quote is zo waar, the more you use, the more you have.

En yesss, wat kan ik hier heerlijk alles van mezelf in kwijt. En zo werkt het natuurlijk met creativiteit. Je voegt er altijd een stukje van jezelf aan toe. Creativiteit is per definitie uniek. Ik hou ervan als de details kloppen. Als de woorden kloppen bij het beeld, en andersom. Ik hou ervan om voorstellen helemaal op maat te maken. Zodat ze kloppen. Met de klant én met ons.

En hoe te gek is het dan om deze week vanuit verschillende kanten terug te krijgen dat het inderdaad klopt. ‘Jij bént gewoon Sparkle!’ zei de dame van HR waar ik gisteren een kennismakingsgesprek mee had.
En het mooiste compliment was begin van de week, toen ik de vraag kreeg of ik een designer in de hand had genomen voor mijn insta feed. Nope, creativity van eigen hand! Omdat ik het zelf zo ontzettend leuk vindt om te doen. Maak wat ik zelf ook mooi vindt. En vooral veel doe! The more you use…!