Choose to shine


Ik kwam laatst deze Loesje spreuk tegen: ‘Ambitie? Nou gewoon alles!’. Ik moest terugdenken aan de zin in vriendenboekjes ‘wat ik later worden wil is….’. Ik weet nog zo goed dat ik daar bijna altijd hetzelfde antwoord invulde. Naast juf of dokter schreef ik ‘alles behalve huisvrouw’. Ik moest er eigenlijk wel weer om lachen. Het huishouden is nog steeds niet mijn favoriete bezigheid, al geeft het me vaak ook rust om even niet met mijn hoofd bezig te zijn, maar te doen en daarna te genieten van een lekker opgeruimd huis. En het klopt ook nog steeds dat ik alles wil: een gezin, een carrière, een opleiding, een eigen bedrijf, mijn vriendinnen regelmatig zien en een paar keer in de week sporten. Veel ambities, in werk, voor mijn gezin en voor mezelf. Het woord ambitie heeft voor mij dan ook niet alleen met carrière te maken, maar met alle geluksdoelen in mijn leven die ik wil bereiken.

En hoe ik het doe? De ene keer lukt het wat beter om te stralen dan de andere keer, maar het komt altijd weer neer op mezelf bewust afvragen wat vind ik belangrijk, waar krijg ik energie van, wat heb ik nodig? En dan KIEZEN, want er zitten toch echt maar 24 uur in een dag. En inmiddels weet ik, ik presteer meer en geniet meer als ik ervoor kies om niet alleen hard te werken, maar mezelf ook regelmatig rust te gunnen, even niets moeten, even ME-time. Om mijn batterij op te laden en daarna weer te kunnen stralen! FIND YOUR SPARKLE & CHOOSE TO SHINE!

Wil je ontdekken hoe jij je weg kunt vinden in je ambities? Mail, bel of app me voor een vrijblijvend gesprek. Coffee is always a good idea!