Coaching


SPARKLE ME. Coaching om jou te laten sparklen. Voor jezelf, in je gezin, op je werk of in je business.

Find your Sparkle that makes you YOU. De héle you. Met alles erop en eraan. Je mooie kanten en je – in jouw ogen dan – minder mooie kanten. Je lichte zijde en je schaduwzijde. Je Sparkle vinden betekent niet dat je sparkle áltijd op ‘on’ moet staan, en dat je de hele dag door een stralende versie van jezelf moet zijn. Je hebt nou eenmaal off-days, waarop je minder lekker in je vel zit of waarop je gewoon even níet in een fijne flow zit. Find your Sparkle betekent wél, dat je weet wat joú helpt om je sparkle weer op ‘aan’ te zetten. Het on/off knopje van jezelf kent. Hoe je de beweging van de schaduw naar het licht kunt maken.

En heel vaak is het toch nog een hele zoektocht om dat lichtknopje van jezelf te vinden. Te weten wat écht bij je hoort. What makes you YOU. Door het stof laagje voor laagje weg te halen. Ik heb daar zelf ook een hele weg in afgelegd. In ons leven passen we ons zo vaak aan, aan het schoolsysteem, onze familie, de werkcultuur, aan onze eigen hoge lat of verwachtingen van anderen, dat we niet meer zo goed weten wat nou écht van onszelf is. Van YOU.

In 1-op-1 coaching zoomen we in op jou en help ik jou de juiste vragen te stellen aan jezelf. Om jouw unieke Sparkle te vinden, zodat je kunt stralen in al je rollen in je leven. En gaat dóen, op jouw manier. Afhankelijk van waar je nu staat en waar je heen wilt, bied ik verschillende vormen van coaching aan: Van 1-op-1 coaching in een traject of een losse sessie tot 2-op-1 coaching samen met mijn Sparkle business partner Aukje van The Coach Company. Dit om je alvast een idee te geven van de mogelijkheden. Natuurlijk bekijk ik vooraf samen met jou wat het beste bij je past. Een coachtraject is daarmee altijd op maat. Voor YOU.

FIND YOUR SPARKLE  |  1-OP-1 COACHTRAJECT.
Heb je het gevoel dat je je Sparkle kwijt bent in één of meerdere van je rollen? In je gezin, op je werk of in je business? Wil je meer kunnen genieten? Wil je meer energie? Meer balans? Heb je het gevoel dat er zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt? Ben je moe van het gevoel dat je je steeds moet aanpassen, maar weet je eigenlijk niet meer écht wie jij zelf bent, wat écht bij je past? Of weet je stiekem wel wat je wilt, maar blijf je toch steeds weer tegen dezelfde dingen aanlopen?

In 3-6 coachsessies van 1,5 uur gaan we samen op zoek naar jouw Sparkle. Waar krijg je energie van? Waar ga je van stralen? Wat zijn je kwaliteiten? Wie ben jij écht? Wat zijn jouw unieke strepen en wat zijn je aangepaste strepen? En wat wil jij nu écht?

Ook kijk ik altijd samen met jou naar je familiesysteem, de plek die je innam in je familie of gezin van herkomst. Terugkijken om vooruit te komen. Ik werk veel met systemische coaching. Dit werkt zo krachtig om tot inzichten, de kern te komen. Connecting the dots, de lijnen, patronen worden zichtbaar. En daar begint het mee, met bewustwording. Je gaat dingen pas echt anders doen, patronen doorbreken, als je gaat inzien waarom je doet wat je doet. Dan kun je een andere keuze gaan maken. Dan kun je kiezen op welke unieke strepen je gaat staan. Sommige strepen zijn al dik aangezet en ken je al goed, andere strepen voelen misschien nog als een wiebelig potloodlijntje. In de coaching leer ik je om deze lijn steviger aan te zetten. Om daarna de dingen die je tegenhouden anders aan te gaan pakken. Echt te gaan doen. Door je eigen plek en ruimte in te nemen kun je dat gaan doen wat moeiteloos gaat en waar je van gaat sparklen. Eerst ‘zijn’ dan ‘doen’. 

Je krijgt weer overzicht. Je krijgt helder wat je nog tegenhoudt en wat jouw eerstvolgende stap is. Van overzicht, naar inzicht naar uitzicht! Tussen de sessies door krijg je opdrachten en praktische tools die je meteen kunt toepassen. To find your Sparkle!

De kosten zijn: € 120 per coachsessie van 1,5 uur (incl. btw voor jou, excl. btw voor je werkgever). Het ritme tussen de coachsessies bepalen we samen. Dit varieert van een sessie om de 2 weken, tot elke maand of om de 6 weken.  

KNOW YOUR FLOW  |  1-OP-1 COACHSESSIE.
Do you wanna know? Door meer en meer te werken met oude wijsheden vanuit de Maya Tzolkin kalender ben ik de afgelopen jaren gaan ontdekken dat dit een super mooie richtingaanwijzer is voor het vinden van jouw Sparkle. Het beschrijft jouw blauwdruk op basis van jouw geboortedatum. Hoe je in de basis ‘gelijnd’ bent, wat écht bij je hoort en bij je past. Met jouw lichte zijde én je schaduwzijde. En waar ik gaandeweg steeds meer lijn in ben gaan ontdekken. Helemaal door het lijntje te leggen met de creatiespiraal. Zodat je én weet wie je in de basis bent én ook echt gaat doen. Op een manier die bij je past en waar je van gaat sparklen. Know your flow to grow!

En sinds kort heb ik er ook het lijntje met Human Design aan vastgeknoopt! Dit systeem, gebaseerd op oude spirituele wijsheden en moderne wetenschap, kwam op verschillende manieren op mijn pad. En begin 2021 heb ik een verdiepende masterclass over Human Design gevolgd, waardoor ik jouw design (op basis van je geboortegegevens) kan lezen en duiden. Deze unieke combinatie van profielen maakt dat je nóg meer de woorden vindt voor wie je écht bent en wat je te brengen hebt. Uit eigen ervaring weet ik dat woorden je in beweging kunnen brengen. It all starts with a spark!

Om jou op een toegankelijke en praktische manier te laten kennismaken met deze schat aan (zelf)kennis heb ik de ‘Know your Flow’ Sparkle sessie ontwikkeld. Tijdens de sessie van 1,5 uur (bij mij thuis óf online) lopen we samen jouw persoonlijke Sparkle-Tzolkin-profiel én Human Design door en help ik je een praktische vertaling te maken naar jou. Jouw flow. Jouw woorden. Waardoor je een heldere focus krijgt om te gaan doen, in lijn met wat je hier te doen hebt! De Tzolkin én je Human Design geven je namelijk ook richting voor jouw levenspad, jouw purpose in life. Dus wil jij weten wat er voor jou in de sterren geschreven staat? Het is écht een kadootje voor jezelf en meteen een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij(n) manier van coachen.

Kosten: € 120 voor een 1-op-1 Know your Flow coachsessie van 1,5 uur (incl. btw voor jou, excl. btw voor je werkgever), inclusief unieke Sparkle werkbladen met je Tzolkin profiel én je Human Design!

SPARKLE BOOST IN HET BOS  |  1-OP-1 COACHSESSIE.
Steeds vaker krijg ik de vraag of wandelcoaching ook mogelijk is. Jazeker!
De Sparkle BOOST in het BOS coachsessie zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. De combinatie van een portie gezonde buitenlucht, een Sparkle Sparringspartner die met je meeloopt, luistert, je spiegelt én alert is op de magische signs en boodschappen van de natuur, is een down to earth match made in heaven! En een Sparkle BOOST gegarandeerd. 

Loop je ergens tegenaan in je werk of in je gezin of wil je iets tegen me aanhouden? En wil je jezelf weer áán zetten om in beweging te komen? Je kunt gewoon een losse sessie bij me boeken. All you need is one question. 

Kosten: € 120 per 1-op-1 coachsessie van 1,5 uur (incl. btw voor jou, excl. btw voor je werkgever).

SPARKLE YOUR BUSINESS  |  1-OP-1 COACHSESSIE.
Ben je net je eigen eigen bedrijf gestart of ben je al even onderweg? En ervaar je soms sterke tegenwind of weet je niet of je nog wel in de juiste richting vliegt? Of heb je het gevoel dat je meer ruimte mag innemen, maar vind je dit nog lastig? Of groeit je business juist heel snel en vraagt dit om het maken van de juiste keuzes, die wel voor jou moeten kloppen? Vanuit wat bij jou past.

Dan is er ook de mogelijkheid om een losse coachsessie ‘Sparkle Your Business’ te boeken. Dan vlieg ik een eindje met je op en kijken we samen hoe we jouw ondernemersvleugels kunnen versterken. Zodat je met vertrouwen verder, hoger, kunt vliegen én kunt genieten van het uitzicht onderweg. En dan is de sky the limit.

Kosten: € 120 per 1-op-1 coachsessie van 1,5 uur (excl. btw, want het is business ;).

FLYING BUSINESSCLASS  |  2-OP-1 COACHPROGRAMMA.
Wil jij je vleugels verder uitslaan? Gáán in je loopbaan? En écht vliegmeters gaan maken?

Dan is ons uitgebreide en exclusieve persoonlijk leiderschapsprogramma voor hoogvliegers misschien iets voor jou? Een coachprogramma waarin we opleiden tot bevlogen professionals. Voor vleugels en praktische Sparkle coachtools op je werk én in je gezin. Een half jaar exclusief opvliegen met twee Sparkle coaches, 2-op-1 coaching op maat. Dat noemen wij ‘FLYING BUSINESSCLASS’! Je krijgt ons namelijk allebei: Find your sparkle voor de beste versie van jezelf. En dán ga je vliegen! 

Je gaat ontdekken wat JIJ nodig hebt voor de gewenste groei en loopbaanstap. Om je kwaliteiten optimaal te benutten en te verrijken met coachskills -en tools. Wij geloven namelijk dat hoe beter jij jezelf kent – weet wat je allemaal in huis hebt, weet wat jouw ideale vliegomstandigheden zijn, begrijpt waar je gedrag vandaan komt, weet hoe je kunt bijsturen – hoe meer geluk, plezier en balans je gaat ervaren. Hoe meer succesvol je jezelf én je omgeving kunt maken. Zowel zakelijk als privé. Wij geloven namelijk óók dat werk en privé niet los van elkaar gezien kunnen worden. Sterker nog, ze versterken elkaar.
Én wij geloven in DOEN. Wij geloven in leren door ERVAREN. Wij geloven in vlieguren maken. Het loopbaan coachprogramma kent daarom een duur van 6 maanden, zodat bij tegenwind en oude patronen bijgestuurd kan worden. Met als resultaat dat je je eigen vliegstrategie in handen krijgt én je persoonlijke profielen natuurlijk! 

Inmiddels wordt ons vliegmodel al door 20 hoogvliegers bevlogen! En omdat wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd of bent uitgevlogen, hebben we ook een exclusief VERVOLG op het Flying Businessclass coachprogramma ontwikkeld: FLYING NEXT LEVEL.  Eenmaal aanbeland op mooie hoogtes is het een uitdaging om daar te blijven. Of je wil je team nog meer meekrijgen en samen vliegen naar top resultaten. Of je wil mensen begeleiden in je (op te starten) eigen business en je ondernemersvleugels (verder) uitslaan. Of je wil nóg meer leren om je eigen energie en balans te bewaken en je eigen flow te volgen op een nóg dieper Body, Mind & Soul level. Dat is flying to the next level. En uiteraard maken we ook dit traject weer helemaal op maat voor jou, passend bij het level waar je nu staat en met het uitzicht op je nieuwe vliegbestemming. 

Ready to fly sky high? Vraag vrijblijvend onze FLYer aan of neem contact met me op. Op basis van ons (telefonisch) gesprek maken we een flying businessclass (next level) voorstel op maat, dat jij kunt voorleggen aan jouw leidinggevende.

READY FOR SPARKLES?
Voel je dat je jouw vuurtje ook wil aanwakkeren en wil je weten of één van de coachtrajecten of losse coachsessies iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag even met je mee! Ook als je een specifieke (coach)vraag hebt, waarvan je twijfelt of deze wel helemaal past in één van de bovengenoemde coachtrajecten, laat het me dan vooral even weten. Ik maak graag een Sparkle voorstel op maat voor jou en/of je werkgever.

Quote life wont sparkle unless you do