Coaching


FOR YOU. Coaching om jou te laten vliegen. In je gezin, op je werk of met je business.

WHAT IF I FALL? OH, BUT MY DARLING, WHAT IF YOU FLY?’
WHAT IF… Wat als het niet lukt? Wat als ik het niet kan? Wat als ze er iets van vinden? Wat als het niet goed genoeg is? Wat als je aan de haal gaat met je eigen verhaal, met deze stemmetjes?
Óf WHAT IF… je in plaats van je Sparkle te laten uitdoven, écht begint te geloven? In WAT WÉL. In JOU en jouw eigen unieke manier? Wat als je in de pas loopt, omdat je denkt dat dat van je verwacht wordt?
Óf WHAT IF… je het werk (in een baan of eigen business) doet dat helemaal bij JOU past en dit in balans is met je gezin en ál je rollen? Wat als een dag voorbij vliegt en je er ’s avonds achter komt dat je eigenlijk alles op de automatische piloot hebt gedaan? Óf WHAT IF… een dag voorbij vliegt, omdat je je Sparkle volgt en doet wat je het allerleukste vindt, op jouw eigen manier?

WHAT IF YOU FLY?
Ik geloof dat het (terug)vinden van jouw unieke Sparkle jou laat vliegen. Find your Sparkle that makes you YOU. De héle you. Met alles erop en eraan. Je mooie kanten en je – in jouw ogen dan – minder mooie kanten. Je lichte zijde en je schaduwzijde. Je Sparkle vinden betekent niet dat je sparkle áltijd op ‘on’ moet staan en dat je de hele dag door een stralende versie van jezelf moet zijn. Je hebt nou eenmaal off-days, waarop je minder lekker in je vel zit of waarop je gewoon even níet in een fijne flow zit. Find your Sparkle betekent wél, dat je weet wat joú helpt om je sparkle weer op ‘aan’ te zetten. Het on/off knopje van jezelf kent. Hoe je de beweging van de schaduw naar het licht kunt maken.

En heel vaak is het toch nog een hele zoektocht om dat lichtknopje van jezelf te vinden. Te weten wat écht bij je hoort. What makes you YOU. Door het stof laagje voor laagje weg te halen. Ik heb daar zelf ook een hele weg in afgelegd. In ons leven passen we ons zo vaak aan, aan het schoolsysteem, onze familie, de werkcultuur, aan onze eigen hoge lat of verwachtingen van anderen, dat we niet meer zo goed weten wat nou écht van onszelf is. Van YOU.

Met coaching zoomen we in op jou en help ik jou de juiste vragen te stellen aan jezelf. Om jouw unieke Sparkle te vinden, zodat je kunt stralen in al je rollen in je leven. En gaat dóen, op jouw manier. Afhankelijk van waar je nu staat en waar je heen wilt, bied ik verschillende vormen van coaching aan: exclusieve 2-op-1 coachprogramma’s samen met mijn Sparkle business partner Aukje van The Coach Company of een losse (APK) coachsessie. Dit om je alvast een idee te geven van de mogelijkheden. Natuurlijk bekijk ik vooraf samen met jou wat het beste bij je past. Een coachtraject is daarmee altijd op maat. For YOU.

FLYING BUSINESSCLASS  |  2-OP-1 COACHPROGRAMMA.
Wil jij je vleugels verder uitslaan? Gáán in je loopbaan? En écht vliegmeters gaan maken?
Dan is ons uitgebreide en exclusieve persoonlijk leiderschapsprogramma voor hoogvliegers misschien iets voor jou? Een coachprogramma waarin we opleiden tot bevlogen professionals. Voor vleugels en praktische Sparkle coachtools op je werk én in je gezin. Een half jaar exclusief opvliegen met twee Sparkle coaches, 2-op-1 coaching op maat. Dat noemen wij ‘FLYING BUSINESSCLASS’! Je krijgt ons namelijk allebei: Find your sparkle voor de beste versie van jezelf. En dán ga je vliegen!

Je gaat ontdekken wat JIJ nodig hebt voor de gewenste groei en loopbaanstap. Om je kwaliteiten optimaal te benutten en te verrijken met coachskills -en tools. Wij geloven namelijk dat hoe beter jij jezelf kent – weet wat je allemaal in huis hebt, weet wat jouw ideale vliegomstandigheden zijn, begrijpt waar je gedrag vandaan komt, weet hoe je kunt bijsturen – hoe meer geluk, plezier en balans je gaat ervaren. Hoe meer succesvol je jezelf én je omgeving kunt maken. Zowel zakelijk als privé. Wij geloven namelijk óók dat werk en privé niet los van elkaar gezien kunnen worden. Sterker nog, ze versterken elkaar.
Én wij geloven in DOEN. Wij geloven in leren door ERVAREN. Wij geloven in vlieguren maken. Het loopbaan coachprogramma kent daarom een duur van 6 maanden, zodat bij tegenwind en oude patronen bijgestuurd kan worden. Met als resultaat dat je je eigen vliegstrategie in handen krijgt én je unieke streepjescode profiel natuurlijk. Echt een cadeau voor het leven!

Inmiddels is en wordt ons vliegmodel al door meer dan 40 hoogvliegers bevlogen! En omdat wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd of bent uitgevlogen, hebben we ook een exclusief VERVOLG op het Flying Businessclass coachprogramma ontwikkeld: FLYING NEXT LEVEL. Eenmaal aanbeland op mooie hoogtes is het een uitdaging om daar te blijven. Of je wil je team nog meer meekrijgen en samen vliegen naar top resultaten. Of je wil nóg meer leren om je eigen energie en balans te bewaken en je eigen flow te volgen op een nóg dieper Body, Mind & Soul level. Dat is flying to the next level. En uiteraard maken we ook dit traject weer helemaal op maat voor jou, passend bij het level waar je nu staat en met het uitzicht op je nieuwe vliegbestemming. Ook ontvang je van ons jouw (zeer uitgebreide!) Human Design profiel, dat we gedurende het traject op een gelaagde én praktische manier laten terugkomen.

Ready to fly sky high? Vraag vrijblijvend onze FLYer aan of neem contact met me op. Op basis van ons (telefonisch) gesprek maken we een flying businessclass (next level) voorstel op maat, dat jij kunt voorleggen aan jouw leidinggevende.

BACK IN BUSINESS  |  2-OP-1 COACHPROGRAMMA.
Je voelt je vaak moe en uitgeblust. Je voelt je onzeker en vindt het lastig om keuzes te maken. Je wordt sneller boos of voelt je regelmatig verdrietig. Je bent steeds vaker ontevreden over je resultaten op het werk en het lukt je maar niet om zichtbaar te worden. Je vindt jezelf niet goed genoeg in je rol als werknemer, als ouder of als partner. Je twijfelt soms of je wel geschikt bent voor deze baan. Je kan minder genieten van je gezin of op het werk.

Wij ontmoeten in onze coach- en trainingspraktijk veel mensen die niet datgene doen wat hun energie geeft, die niet hun ritme toepassen dat eigenlijk zo goed past, die denken ‘ik moet nu toch ontspannen’, maar daar eerder juist meer spanning door ervaren. Die denken dat minder werken de enige oplossing is. Sommigen voelen zich op het randje van een burn-out. Anderen zijn er al net overheen gevallen.

In ons ‘Back in business’ coachprogramma kijken wij gedurende 3 maanden met je mee waar JIJ energie te behalen hebt, wat bij JOU past, wat JIJ nodig hebt om met energie (terug) te komen op de werkvloer. En dan niet back to business as usual, maar in back ín business! Een powerboost coachprogramma dat werkt.

Nieuwsgierig? Snak jij naar een behoorlijke powerboost in 3 exclusieve sessies met het allerleukste coachduo van NL? Wil jij meer weten of jezelf, hoe jij in elkaar steekt? Waar jij van oplaadt of misschien ongemerkt behoorlijk op leeg loopt? En wil je aan de slag met dingen die echt werken voor JOU? Vraag vrijblijvend onze FLYer aan en wij gooien de powerbanken aan!

KNOW YOUR FLOW  |  1-OP-1 COACHSESSIE.
Do you wanna know? Door meer en meer te werken met oude wijsheden vanuit de Tzolkin ben ik de afgelopen jaren gaan ontdekken dat dit een super mooie richtingaanwijzer is voor het vinden van jouw Sparkle. Het beschrijft jouw blauwdruk op basis van jouw geboortedatum. Hoe je in de basis ‘gelijnd’ bent, wat écht bij je hoort en bij je past. Met jouw lichte zijde én je schaduwzijde. En waar ik gaandeweg steeds meer lijn in ben gaan ontdekken. Helemaal door het lijntje te leggen met de creatiespiraal. Zodat je én weet wie je in de basis bent én ook echt gaat doen. Op een manier die bij je past en waar je van gaat sparklen. Know your flow to grow!

In lijn met hoe ik ‘gewired’ ben, heb ik er ook het lijntje met Human Design aan vastgeknoopt. Dit systeem, gebaseerd op oude spirituele wijsheden en moderne wetenschap, kwam op verschillende manieren op mijn pad. Na veel zelfstudie en een verdiepende opleiding over Human Design, heb ik het lezen en duiden van jouw design (op basis van je geboortegegevens) eigen gemaakt. Deze Sparkle combinatie van jouw unieke Tzolkin en Human Design profielen maakt dat je nóg meer de woorden vindt voor wie je écht bent en wat je te brengen hebt. Uit eigen ervaring weet ik dat woorden je in beweging kunnen brengen. It all starts with a spark!

Om jou op een toegankelijke en praktische manier te laten kennismaken met deze schat aan (zelf)kennis heb ik de ‘Know your Flow’ Sparkle sessie ontwikkeld. Tijdens de sessie van 1,5 uur (bij mij thuis óf online) lopen we samen jouw persoonlijke Sparkle-Tzolkin-profiel én Human Design door en help ik je een praktische vertaling te maken naar jou. Jouw flow. Jouw woorden. Waardoor je een heldere focus krijgt om te gaan doen, in lijn met wat je hier te doen hebt! De Tzolkin én je Human Design geven je namelijk ook richting voor jouw levenspad, jouw purpose in life. Dus wil jij weten wat er voor jou in de sterren geschreven staat? Het is écht een kadootje voor jezelf en meteen een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij(n) manier van coachen.

Kosten: € 120 voor een 1-op-1 Know your Flow coachsessie van 1,5 uur (incl. btw voor jou, excl. btw voor je werkgever), inclusief unieke Sparkle werkbladen met je Tzolkin profiel én je Human Design!

SPARKLE BOOST IN HET BOS  |  1-OP-1 COACHSESSIE.
Steeds vaker krijg ik de vraag of wandelcoaching ook mogelijk is. Jazeker! Of het nou gaat om een ‘APK’ coachsessie of een eerste kennismaking, de Sparkle BOOST in het BOS coachsessie zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. De combinatie van een portie gezonde buitenlucht, een Sparkle Sparringspartner die met je meeloopt, luistert, je spiegelt én alert is op de magische signs en boodschappen van de natuur, is een down to earth match made in heaven! En een Sparkle BOOST gegarandeerd.

Loop je ergens tegenaan in je werk of in je gezin of wil je iets tegen me aanhouden? Ervaar je soms sterke tegenwind of weet je niet of je nog wel in de juiste richting vliegt? Of heb je het gevoel dat je meer ruimte mag innemen, maar vind je dit nog lastig? En wil je jezelf weer áán zetten om in beweging te komen? Je kunt gewoon een losse sessie bij me boeken. All you need is one question. Kosten: € 120 per 1-op-1 coachsessie van 1,5 uur (incl. btw voor jou, excl. btw voor je werkgever).

Voel je dat je jouw vuurtje ook wil aanwakkeren en wil je weten of één van de coachprogramma’s of losse coachsessies iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag even met je mee! Ook als je een specifieke (coach)vraag hebt, waarvan je twijfelt of deze wel helemaal past in één van de bovengenoemde coachtrajecten, laat het me dan vooral even weten. Ik maak graag een Sparkle voorstel op maat voor jou en/of je werkgever.

Quote life wont sparkle unless you do