Connecting the dots


Connecting the dots! Wat houd ik ervan, als ik de lijnen helder voor me zie. Als alles op z’n plek valt. Als alles weer rond is. Dat gevoel dat je in beweging bent. Deze maand stond er bol van. We hebben dan ook niet voor niets de maand juni onze missie-maand genoemd. We begonnen de maand met onze allereerste Missie-Middag, en vrijdag sluiten we de maand af met een Misson-Morning. En die stond aan het begin van de maand nog niet eens gepland!

Daar tussenin mochten we meelopen met een enthousiast team met ambitieuze plannen. Een driedaagse teamtraining om hun Missie-Mind op te maken. Samen stilstaan om vooruit te komen. Met focus, richting en energie. Aanstaande maandag is de derde afsluitende teamdag. En wat hebben we daar nu al zin in! Dan gaan ze de dots met elkaar verbinden. En gaan ze zelf ook de lijnen helder zien. Hun woorden, hun lijnen. Hun route.

Het ontwikkelen van deze training was voor ons ook een feestje. Bij de voorbereiding van elke teamdag hadden we onze connecting-the-dots-aha-momenten. Aha, daarvoor hebben we die ervaring in eerdere banen gehad. Aha, daarvoor heb ik ooit dat filmpje gezien. Aha, daarvoor heb ik met dat ene model gewerkt. Aha, daarom kozen we juist die woorden. Aha, daarom kozen we juist die plaatjes. Aha, daarvoor zijn we daar de eerste teamdag mee begonnen. Aha. Connecting the dots. ‘You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards’. Nu is het weer rond. I love it.

Are you ready for that walk to connect the dots? Wil je meer info over onze Missie-Mind training en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf, jouw team? Wil je samen stilstaan om vooruit te komen? En je team klaarstomen voor een succesvol najaar? Praktisch en to-the-point en veel aha-momenten gegarandeerd? Laat het me weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!