D o e n . é n . L a t e n .


We hadden het in haar Flying Next level coachsessie over loslaten. Over l a t e n . En hoe het komt dat we dit toch vaak zo moeilijk vinden. Waarom d o e n vaak zoveel makkelijker of comfortabeler voelt. En l a t e n vaak voelt als niets d o e n . Als iets uit je handen laten vallen of uit handen geven. Maar is dat wel zo? Of is even op je handen zitten, omdat jij het al wel ziet, maar de ander nog niet zover is, niet ook een vorm van d o e n ? En is even op het bankje gaan zitten met een kop thee in plaats van meteen doorrrrr met werk niet juist het beste wat je op dat moment kunt d o e n ?

Ik geloof dat de sleutel zit in het d o e n van allebei. D o e n én L a t e n . En mooi hoe Human Design daarin zo’n mooie richtingaanwijzer is. Aukje en ik zijn allebei intuïtieve Generators. Met onze ingebouwde straalmotoren hebben wij de gave om met onze dubbele Sparkle energy een Sparkle teweeg te brengen bij anderen. Krijgen wij juist energie van d o e n , worden wij blij van het opleiden van bevlogen professionals én coaches, en straks ook trainers! En is het misschien geen toeval dat onze hoogvliegers, die op dit moment onze Flying Next Level coachopleiding volgen, Projectors zijn. Geboren om te begeleiden én te coachen! Maar ze hebben wél heel anders met hun energie om te gaan. En hebben eerst te wachten op een (energetische) uitnodiging van de ander. Waiting for an invitation. Eerst te l a t e n , voordat ze ‘mogen’ gaan d o e n . Zich vaak eerst af te vragen ‘hoort dit bij mij of is het van de ander?’. Voor (Manifesting) Generators geldt een andere strategie. Waiting to respond. Het l a t e n zit ‘m daarbij in het luisteren naar je onderbuikgevoel. En vaak dus op het laatste moment: heb ik hier nu écht zin in? Voel ik een (kat)JA of een Nee?

En hoe geweldig toen Charlotte gisteren deelde ‘Droom ik of ben ik echt bezig mijn dromen uit te laten komen?’. Ow yeah, ze is het echt aan het d o e n , haar dromen uit te l a t e n komen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw eigen Human Design? L a a t het me weten of d o e ! Boek een Know your Flow coachsessie of kom ‘on board’ in ons Flying Next level coachprogramma!

#humandesign