F o c u s


2022 it is! Een nieuw jaar, nieuwe energie én nieuwe zin! De perfecte vliegomstandigheden om een mooie f o c u s voor dit jaar te bepalen. Heb jij er al één? De mijne is creativiteit. Ik heb super veel zin om dit jaar veel moois te gaan creëren. Iets tastbaars als het gaat om het creëren van nieuwe sparkles in welke vorm dan ook, maar vooral het co-creëren van waanzinnige coachtrajecten, teamtrainingen en opleidingen samen met mijn Sparkle business partner Aukje en onze leuke klanten.

Creativiteit it is! En het fijne van een f o c u s is dat je voor jezelf kunt nagaan wat jóu hierbij helpt. Hoe jij jezelf áán zet. To know your flow. Voor mij zit ‘m dat bijvoorbeeld in hardlopen in de ochtend, in ruimte voelen en in sparren met mijn Sparkle business partner. Oftewel met een vleugje creativiteit (hét resultaat van mijn rondje hardlopen vanochtend!): Sparkle Sporten, Sparkle Speelkwartier en Sparkle Sparren. Yep, Sparkle woorden helpen mij ook altijd. Zo zorgen onze Meters-Maak-Maandag, Teamtraining-Tuesday/Thursday, Wings-on-Wednesday en Flying-Friday al jaren voor een super heldere en helpende f o c u s in onze werkweek.

F o c u s it is! Het liefst wil ik natuurlijk elke dag van 2022 een unstoppable creatieve flow ervaren. En zou élke dag Sparkle Sporten, élke dag Sparkle Speelkwartier en élke dag Sparkle Sparren mijn creativiteit áltijd moeten aanzetten. Oeh, voel je ‘m ook, die vernauwende f o c u s ? Nope, ik geloof meer in een zachte variant. Wél een f o c u s om te blijven creëren, maar met een zachte en open blik. Een zachte f o c u s . Zonder moet, maar mét mood!

Sparkle on it is!