G e m a k


Hier zit ik dan. Helemaal op mijn  g e m a k . In mijn eigen coachruimte. Mijn eigen plek. Helemaal op mijn plek. Met een Sparkle in mijn ogen na de super fijne ‘Sparkle your business’ coachsessie van net. Via Zoom dit keer. Het scheelde één van ons een ritje op en neer naar Leiden. Allebei dus helemaal op ons  g e m a k  in onze eigen omgeving en online was totally fine! Wat een heerlijke Sparkle vibe.
⚡️✨
We hadden het over haar volgende stap in haar business. Over passie en compassie. En over  g e m a k  en  o n g e m a k . Over kunnen zíjn met het ongemak. Over je ongemakkelijk voelen en tóch bij jezelf kunnen blijven. Over je ongemakkelijk voelen en tóch durven. Durven uitspreken, durven gaan. Over op je  g e m a k  zijn bij jezelf en je omgeving. En over het op je  g e m a k (mogen) doen. Zonder haast. Je tempo aan te passen en te zijn met wat er is. Want ik geloof écht dat als je je op je  g e m a k  voelt, je doet wat bij je past en wat voor jóu werkt, en je het op je  g e m a k  doet, dat het dan moeiteloos gaat. Mét  g e m a k !