G o o d . M o o d .


Aukje & Katja, gouden coachduo, co-trainers, coachopleiders, co-piloten, co-creators of ‘dames van de streepjescode’. Zo worden we genoemd. Zo noemen we onszelf. Zíjn we ook. Allemaal. En toch popt bij ons af en toe de vraag op ‘Is er niet toch iets wat ons in één woord het beste omschrijft? Of ook? We besloten de ‘Good Mood Boosters’ aan het rijtje toe te voegen.

We stelden onszelf namelijk ook de vraag ‘Wat is er veranderd als wij zijn geweest of als iemand bij ons is geweest?’ En elke keer weer kwamen we bottomline op het antwoord: a good mood. Of het nu gaat om de Sky High Hoogvliegers van ons Flying Businessclass coachprogramma, de Thriving Teams die de ‘Wat is jouw unieke streepjescode?’ training hebben gevolgd of de Onweerstaanbare Ondernemers in onze Business Boost coachsessies.

Inhoud én energie. Een good mood zet (je Sparkle) aan. Steekt aan. Zorgt ervoor dat je energie en zin krijgt om een volgende stap te gaan zetten, écht te gaan doen, op een manier die bij je past. Regie én energie. En daarmee begint een good mood bij jezelf. Bij jezelf kennen, leren begrijpen, toestemming geven.

Eén van de aanvliegroutes die we daarvoor in onze programma’s (en zelf ook dagelijks) gebruiken is Human Design. Daar heb ik hier nog niet zoveel over gedeeld, maar me voorgenomen om mezelf te boosten om dat vaker te gaan doen. Vanuit en voor een good mood. Niet om de basics van Human Design tot in detail uit te leggen – daarvoor raad ik je sowieso aan om Sarah Leers te volgen – maar om woorden te geven aan mijn ervaringen en lessen vanuit mijn eigen design als 6/2 intuïtieve Generator en vanuit onze ‘good mood’ business.

Of om gewoon af en toe wat sparkles aan inspiratie te delen over woorden of zinnetjes die mij zelf helpen en jou misschien ook een boost geven voor een ‘good mood’. Om te beginnen met deze over de verschillende energietypen binnen Human Design:

Manifestors create momentum
Manifesting Generators create expansion
Generators create good energy
Projectors create improvements
Reflectors create self-understanding

Voor mij elke keer weer een reminder dat dát is wat ik te doen heb. To create good energy, a good mood. En stel je nou even twee intuïtieve Generators bij elkaar in één ruimte voor en je begrijpt waarom je bij de ‘Good Mood Boosters’ moet zijn!