G u t ( s ) .


Ik kan het gevoel nog steeds terughalen. Het vergt g u t s . Je baan (ernaast) opzeggen. Om echt te springen. Volledig te gaan voor het ondernemerschap. Zoals ze zelf zei ‘niet meer de zekerheid. Want ja, salaris, vakantiegeld, pensioen’.

En tegelijkertijd herkende ik bij haar ook dat andere stemmetje, maar dan eentje zonder woorden.

There’s a voice that doesn’t use words.
Listen.
~ Rumi.

Een g u t feeling. Een vertrouwen. Dat het wel goed komt. Een Ja (of Nee) gevoel. En waar zo’n 70% van de mensen blind op kan vertrouwen. Létterlijk op hun lijf is geschreven. Voor alle (Manifesting) Generators binnen Human Design geldt namelijk dat ze beslissingen (hebben te) maken op basis van hun onderbuikgevoel, hun g u t feeling. Die Ja (of een Nee). En waar soms g u t s voor nodig is om die Ja dan ook echt te volgen. Om daarna heel vaak uit te groeien tot een Jaaaaaaa! Op het juiste moment.

En toen was daar haar ‘Jaaaaaaa, ik heb mijn baan opgezegd!’. Om na onze uitgebreide Joehoeoe’s aan te vullen met ‘en ik heb ook al een geweldig afscheidscadeau bedacht, een business coachsessie bij jullie!’.

Nou, daar ging onze g u t wel van aan! What a glory! We creëerden een Business Boost by Design, waarbij we haar unieke Human Design profiel als uitgangspunt namen. Wij geloven namelijk dat je ‘jouw bedrijf bént’ en dat een one-size-fits-all daarom niet werkt. De magie zit in de (op maat gemaakte) strategie.

We vlogen van sky high naar down to earth.
Van weerstand naar onweerstaanbaar.
Van gut naar guts.
Van story naar glory.

No gut(s) no glory!