I got it…


I got it from my sparkle mama!

Wat heeft jullie kind van jou? Wat gun je jullie kind?
Wat gun je jezelf op dit moment? Waar heb jij nu behoefte aan?

Hoe vaak sta je bewust stil bij deze vragen? Echt stil. Of neemt het rennen en vliegen de laatste tijd wat meer de overhand? En is het stiekem alweer een tijdje geleden dat je jezelf hebt afgevraagd wat JIJ belangrijk vindt, wat JIJ nodig hebt? Om dat vuurtje van binnen weer te laten branden? Voor die mooie sparkle in je ogen?
Want het begint bij JOU. Kinderen – of ze nou klein of groot zijn – kijken naar ons. Het is niet wat we zeggen, maar wat we doen wat de meeste indruk maakt. Dus wat ga jij DOEN?

Of denk je nu, maar HOE dan? Geen tijd! Toch ligt daar de sleutel. Tijd om stil te staan, bij JOU.
In de ‘how to be a sparkle mama? training nemen Aukje en ik je in vier avonden stap voor stap mee. Al onze eigen lessen en inzichten uit onze opleidingen, maar vooral ook onze ervaringen als werkende moeders met een eigen bedrijf, hebben we vertaald naar een programma, en leren we jou.
Tijdens deze avonden sta je stil bij wie je bent en wat je wilt, en krijg je inzicht in wat je daarin soms tegenhoudt. Absoluut niet zweverig, maar vooral praktisch en met een vleugje humor. In een kleine groep leuke, ambitieuze mama’s (van alle leeftijden!) krijg je inspiratie en inzichten hoe je op een praktische en liefdevolle manier meer geluk en plezier in ‘je dagelijkse zijn’ kunt ervaren. Maar vooral om goed voor jezelf te blijven zorgen, zonder schuldgevoel. Hoe cool is dat, als je kind daarvan zegt ‘I got it from my sparkle mama!’.

Is het vuurtje in je een beetje aangewakkerd? Wil jij weer helemaal AAN kunnen staan?
Check dan ons jubileum: onze TIENDE reeks van de training in Nijmegen. Of de ELFDE in Den Bosch.
Heb je vragen over de training of wil je je inschrijven? Mail of app ons dan!