It’s a man’s world


It’s a man’s world…
Omdat niet alleen voor vrouwen veel verandert met de komst van kind(eren).
Omdat mannen ook de druk van werk en gezin ervaren.
Omdat mannen ook stil willen staan bij het geluk van hun gezin en zichzelf.
Omdat mannen ook de beste versie van zichzelf willen zijn.
Omdat wij diverse vragen kregen of we de ‘How to be a Sparkle Mama?’ training ook voor mannen geven, en ons motto ‘Just do it’ is starten we in maart onze allereerste ‘It’s a mans world’.

Mannen & vaders opgelet!
Iedereen die zegt dat er niks verandert als je vader wordt, houdt zichzelf wat ons betreft voor de gek. Want ook jouw wereld staat deels op z’n kop. Jullie moeten samen een nieuw ritme vinden in werken, gezin, opvang, tijd voor jezelf, je vrienden, je partner en de voortgang van je loopbaan. Een beste klus als je het ons vraagt. Hoe gaat dit je af? Waar sta je nu? En waar wil je heen als het gaat om je rol als vader? Waar wil je heen met je loopbaan?
Door de hectiek van alledag staan we hier maar zelden bij stil. We worden geleefd en zijn drukker dan ooit. Maar wat is geluk voor jou? Hoe staat het met jouw geluk en hoe kun je ervoor zorgen dat jouw gelukscijfer omhoog gaat?
Wij helpen jou in 2 avonden de beste versie van jezelf als man en vader te ontdekken en in te zetten.

Huiskamersessie It’s a man’s world
De huiskamersessie ‘It’s a man’s world’ wordt georganiseerd door The Coach Company en Find Your Sparkle. Naast de persoonlijke coaching van ondernemers, vrouwen, mannen en gezinnen geven wij communicatietrainingen, is onze reeks “How to be a sparkle mama?’ een groot succes omdat wij geloven dat je met kleine stappen een groots effect kan hebben op je geluk. Omdat wij geloven dat met een beetje zelfreflectie iedereen de beste versie van zichzelf kan ontdekken. Omdat wij hebben ervaren hoe snel het leven gaat en hoe belangrijk het is om stil te staan bij jouw succes, jouw doelen oftewel jouw geluk.

In twee avonden de beste versie van jezelf als man en vader ontdekken
Dus ga ervoor. En wees erbij. It’s a mans world!
Check de data voor de locaties in Den Bosch en Doetinchem.
Meld je aan via katja@findyoursparkle.nl of schrijf je direct in!