J u m p & G ( r ) o ( w )


Jump and grow your wings on the way down. Dat was toch wel het thema van onze flying businessclass coachsessies van deze week. Voor onze coachklanten én voor Aukje en mij als co-piloten.
⚡️✨
Het meevliegen zet ons namelijk ook altijd zelf weer aan het (terug)denken. Hoe hebben wij dat destijds zelf gedaan? Hoe doen we dat nu nog steeds? De afgelopen jaren zijn wij daarin meer en meer een route gaan zien. De aanvliegroute om je Sparkle te vinden én te kunnen blijven volgen. Voor de beste versie van jezelf.
⚡️✨
Deze week waren onze hoogvliegers allebei precies op de helft van de route. Aangekomen bij ‘jump’. Om de sprong te wagen voor wat ze écht willen in hun (loop)baan en in hun gezin. Op een manier die écht bij ze past. Ook al is het soms spannend. Want ja, de sprong wagen zegt het al, daar is heel vaak moed voor nodig. En dan is het soms toch verleidelijk om even weg te kijken in plaats van het echt aan te kijken. Ga je toch vaak weer aan de haal met je eigen verhaal. Of loop je in de pas zonder dat het écht bij je past.
⚡️✨
Wat ons – en onze coachklanten nu ook – dan altijd helpt is om een aanloopje te nemen. Een paar stappen terug te zetten. Terug te pakken op twee eerdere stappen in ons vliegmodel. Om het ver-langen weer dichterbij te halen en écht te geloven in plaats van de Sparkle te laten uitdoven. Dusss, aanloopje, jump and g(r)o(w)! Want dan groeien die vleugels vanzelf!
⚡️✨
Ben jij nou ook nieuwsgierig hoe ons bevlogen vliegmodel jou vleugels kan geven? Jump and go! Let me know, ik vertel je graag meer over ons Flying Businessclass coachtraject. So you can grow!
⚡️✨