Just BE


Tijdens mijn rondje hardlopen vanochtend merkte ik dat de stukken waar ik veel aan het nadenken was, mijn tempo ook omlaag ging. De andere stukken zat ik in een flow, hoorde ik de vogeltjes fluiten tussen de muziek door en genoot ik van de zon op mijn gezicht, was ik in het moment. En mijn tempo ging omhoog. Van denken naar voelen en doen.

Ik dacht terug aan afgelopen week. Een week waarvan ik een paar weken terug dacht dat dit een pittige, stressvolle week zou worden. Een werkweek met twee trainingsavonden ‘BE Sparkle’, coaching, een schooltraktatie voor Floris en een feestweekend met Floris’ eerste kinderfeestje op zaterdag en een verjaardagslunch op zondag. In mijn agenda schreef ik dus in grote letters op mijn vrije vrijdag: ME-time!!
En wat werd ik een aantal keer op de proef gesteld. Ik merkte dat ik mijn agenda steeds voller propte. Maar het woordje ME-time bleef staan, als reminder voor mezelf, om het vol te houden. Om lief te zijn voor mezelf.

En trots en voldaan kijk ik nu terug op deze volle, maar fantastische week. Hoe mooi om te merken dat de thema’s van de huiskamersessies ‘how to be a sparkle mama?’ ook zo doorwerken in mijn eigen leven. Want wat was ik deze week IN HET MOMENT, JUST BE was mijn motto. Wat heb ik veel gedaan en nog belangrijker, wat heb ik van alles ontzettend kunnen genieten!
De mailachterstand op mijn werk heb ik weggewerkt. Ik kijk terug op twee geweldige trainingsavonden en coaching. Ik heb vrijdag genoten van 2,5 uur ME & BE-time bij de kapper. En zo relaxed ben ik nog nooit geweest voor een kinderfeestje. Vol vertrouwen op mijn superpower als sparkle mama!
SPARKLE ME, TRUST ME, BE ME!