Just BLOOM


Al een paar dagen loop ik rond met een vol en snotterig hoofd. Ik voel me niet echt sprankelend. Alles gaat in een iets lager tempo. Mijn to do lijstje slinkt minder snel dan ik zou willen. En ik heb geen zin om me in een sparkle-outfit te hijsen. Ben ik dan nog wel een ‘sparkle mama?’ En mijn antwoord was volmondig ‘ja!’. Juist nu, door te erkennen dat die sparkle er niet altijd 100% is. En er iets mee te doen.

Door mijn gevoel te erkennen, kon ik inzien dat ik mezelf aan het vergelijken was. Met mijn eigen hoge lat, mijn perfecte plaatje. Van coach, van ondernemer, van moeder, van vrouw, van vriendin. Mijn streven om uit te blinken.
Maar om uit te blinken heb je altijd iets of iemand nodig om te vergelijken. Als er niets of niemand is om te overtreffen, dan blink je niet uit. Je bent dan alleen maar aan het blinken. Maar wat is er eigenlijk mis met alleen maar blinken?Blinken betekent glinsteren. Stralen en schitteren vanuit jezelf. Dan hoef je je niet te meten aan anderen. En dat geeft rust en ruimte. Waardoor je op een andere manier gaat blinken, een manier die door je eigenheid en puurheid meer opvalt dan wanneer je net even wat meer zou zijn dan de ander.

Net als een bloem. A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms.

Mijn missie is om mensen te laten stralen vanuit zichzelf. Ik geloof dat als je vanuit je diepste passie en talenten gaat doen wat je écht wilt, dat je gaat stralen en schitteren. Wil je je sparkle ontdekken, het gebied waar jouw geluk ligt? Ik help je daar graag bij. Daar word ik gelukkig van! Neem contact met me op voor een vrijblijvende koffie.