L i g h t


‘Know what sparks the light in you. Then use that light to illuminate the world’. ~ Oprah.

Elke dag ben ik nog steeds zo blij dat ik mijn Sparkle heb gevonden én de keuze heb gemaakt om mijn Sparkle helemaal te volgen! Door eerst te beginnen naast mijn baan in loondienst en deze uiteindelijk op te zeggen, zodat ik nu met nog meer focus zoveel mogelijk Sparkles kan verspreiden! En het was echt geen rechte lijn of een keuze die ik zo maar even maakte. Het was een hele weg. En omdat ik ‘m heb bewandeld, weet ik dat jij ’t ook kan!

Voel jij misschien ook ergens in jou, dat er meer in je zit en wil je jouw unieke Sparkle vinden én deze stap voor stap gaan volgen? Dan is één van mijn Sparkle coachtrajecten misschien iets voor jou? Neem vrijblijvend contact met me op voor een (digitale) koffie! Ik schijn mijn lichtje graag voor jou uit, om jouw unieke pad te verlichten. Find Your Sparkle, want daar wordt de wereld echt een stukje mooier van!