Leave a little sparkle


LEAVE A LITTLE SPARKLE WHEREVER YOU GO

Deze quote helpt me om mijn passie te volgen. En weet je wat mij ook helpt? Om af en toe eens terug te kijken naar het spoor met sparkles dat ik heb achtergelaten. En ze in een ‘sparkle jar’ te bewaren!
Sinds de start van FIND YOUR SPARKLE heb ik briefjes in een mooie pot gedaan met alle eerste keren als: inschrijving bij KvK, eerste coachklant, inrichten bedrijfspagina op facebook, eerste kaartjes gedrukt voor de ‘how te be a Sparkle mama training’, foto’s voor de huisstijl en mijn eerste factuur en mijn eerste blog.
En dit werkt natuurlijk voor allerlei soorten momenten, voor successen op weg naar het bereiken van jouw ambities in werk, voor gezin of voor jezelf!
Bijvoorbeeld als je wil afvallen. Elke kilo die eraf is, elke keer dat je nee hebt gezegd tegen iets lekkers en elke keer dat je hebt gesport. Allemaal sparkles om op briefjes te verzamelen voor jouw sparkle jar!
Of om ’s avonds terug te kijken op je dag. Juist als je het gevoel hebt dat er die dag niks uit je handen is gekomen of je to do lijstje eerder langer dan korter is geworden. Kijk dan naar jouw sparkle momenten van die dag. Want die zijn er! Je moet gewoon even goed kijken.
En hoe cool is het om aan het eind van het jaar jouw volle pot te openen en al die sparkle momenten te herbeleven. Misschien was je ze zelfs al wel vergeten. Of juist op die momenten gedurende het jaar, dat het even niet meezit of je het gevoel hebt dat niks lukt. Lees dan een paar briefjes uit je sparkle jar hardop aan jezelf voor, lach heel hard en ga met frisse energie weer door!

Wil je jouw eigen weg vinden in al jouw ambities in werk, voor gezin of voor jezelf? En wil je onderweg jouw successen gaan zien? Laat het me weten!