M i s s i o n . c o m p l e t e d !


Yesss, mission completed! Het leuke van ons werk is dat teams ons invliegen en dat we soms echt even een tijdje met hen mogen opvliegen. Om ze aan te zetten, te co-creëren en te begeleiden naar hun gewenste vliegbestemming. Of het helder krijgen daarvan.

Van waar ze staan naar waar ze voor staan.
Van aangaan naar áán gaan. 
Van mist naar een missie.

Een pakkende missie, die echt voelbaar en aansprekend is. Die pakt, die verpakt, die inpakt. Compact. Wij geloven namelijk dat zó’n missie je vleugels geeft. Richting geeft. Duidelijkheid geeft. Woorden geeft. Positionering geeft. Aan zet. In beweging zet. Van naar.

Van why naar what
Van waarde naar toegevoegde waarde
Van woorden verzamelen naar gezamenlijke woorden
Van finetunen naar in tune

En yessss, laat dat nou deze week meer dan gelukt zijn met dit leuke team uit de zorg. Deze derde teamsessie kwam alles samen. Inclusief een pakkende pay-off that pays off! Voor ons is mission completed. Een missie echt van hun samen. Als fundament. Om – mét fun – vanuit te vertrekken. Van naar wordt vanuit naar!

Wil jij ook met jouw team op missie? Wil je met jouw team leren vliegen met de wind in de rug? Let me know, ik kijk vrijblijvend met je mee welke aanvliegroute passend zou kunnen zijn.