R u i m t e ( 2 )


R u i m t e . i n . e e n . z i n .

Laatst schreef ik over R u i m t e . Beweegruimte, ademruimte. Ruimte om in te vullen, ruimte voor reflectie. Ruimte voor inspiratie, die ik verspreid over een paar posts zou delen. Door mezelf daarin niet vast te zetten en mezelf de ruimte te geven om mijn inzichten nog meer eigen te maken, ontstond vanochtend vanzelf de ruimte voor deel 2. Over ruimte in een z i n . Ruimte tussen woorden en ruimte tussen letters.

Play hard, work hard. Een z i n die afgelopen week een aantal keer voorbij kwam tijdens onze Flying Businessclass coachsessies. Eerst de play, gaf ineens zoveel ruimte voor de work. Een z i n waar ik zelf ook deze z o n dag mee begon. Ik vroeg mezelf af waar ik z i n in had. Ik had z i n in een rondje hardlopen, maar z o n der doel! Ik mocht van mezelf even kort (play!), en juist daardoor werd het lekker lang (work!). De z i n werden z i n n e n :

Play hard, work hard.
It starts with play.
That works for me.

Welke z i n werkt voor jou?
Met welke z i n
kun jij z i j n
op deze z o n dag?

Of heb je geen (hele) z i n ?
Probeer alleen een woord.
Z o n
Z i j n
Z o e n

Of gewoon alledrie voor een Sparkle effect!
Fijne z i n dag nog!