S t a r t s t r e e p


Bam, streep eronder in een knalkleur! Hier zitten we dan. Twee trotse Sparkle business partners, net na onze ‘Wat is jouw unieke streepjescode?’ communicatietraining van gisteren. Met onze good-mood-glow op ons gezicht. Aan de s t a r t s t r e e p van onze bomvolle september-streepjescode-maand. Want met een kleine 800 streepjescodes te gaan, kunnen we deze maand toch wel echt zo noemen!

Terwijl we achter de schermen alles strak aan het oplijnen zijn en de streepjescode testen ons om de oren vliegen, mochten we gisteren van s t a r t met de eerste teamtraining. Op een geweldige locatie, a room with a view (en wat voor één, met uitzicht op de Sint Jan in Den Bosch!). Met een super leuk en hardwerkend HR Sales team. Na lange tijd werken op afstand, lange dagen achter schermen, vliegend van de ene call in de andere, was er nu ruimte. Ruimte voor dichterbij. Ruimte voor elkaar, voor openheid, voor leren, voor lachen, voor levendigheid. Voor a good mood!

Voor ons onderstreept dit zo, hoe waardevol het is om hier als team regelmatig bewust ruimte voor te maken en stil te staan bij communicatie. Juist in deze tijd, omdat werken op (meer) afstand daarin toch écht iets anders van ons vraagt. En juist het inzicht in de communicatiestijlen daarin zoveel lucht kan geven. Waardoor je meer kunt halen uit meetings en samenwerkingen. Aan resultaat, focus, plezier én energie. Met a good mood als Sparkle effect! Ik zeg, de perfecte s t a r t van onze september-streepjescode-maand!

Wil jij met jouw team het najaar ook goed en mét a good mood van s t a r t ? Vraag onze streepjescode flyer aan voor meer info!