Sparkle = balans


B a l a n s

Sparkle is all about balance. Hard werken, maar ook ruimte maken voor opladen, voor ME en BE. Tijd voor ME en je eigen ritme, maar ook het ritme van samen, van WE.

Sparkle mama, Sparkle business. Ik weet van mezelf, ik ben een leukere moeder als ik werk. En ik ben ook een betere werknemer, of nu ondernemer, doordat ik moeder ben. Want, wat kun je niet, als ouder? En toch blijft de balans tussen deze rollen voor velen van ons een uitdaging.

Zo bleek gisteren ook weer tijdens onze allereerste training ‘Sparkle mama & great daddy @work’ die we mochten geven voor gemeente Nijmegen tijdens de ‘meester in je werk week’. Hoe te gek dat er steeds meer bedrijven zijn die aandacht geven aan deze belangrijke groep van werkende ouders. En hoe te gek om te zien dat deze ouders met mooie inzichten en een concrete focus naar huis gingen. Voor meer balans, meer Sparkle.

Ook vanochtend tijdens een coachsessie van het ‘Girl on fire’ traject viel het woord balans tussen werk en privé. En voor haar een belangrijke reden om haar eigen business te starten. Zodat ze én kan doen waar ze goed in is, én kan doen waar ze van houdt én daar haar eigen business van kan maken én in balans is met being a sparkle mama.

Sparkle mama en sparkle business. Een gouden combinatie. Die maakt dat ik na de coaching lekker kan besluiten om even te gaan lunchen met mijn oudste, als fijne pauze tussen het leren voor zijn allereerste proefwerkweek door.
Sparkle is all about balance.