Opleiding


OPLEIDING. Voor een vliegende start als coach of Sparkle trainer.

Samen met Aukje van The Coach Company verspreid ik sparkles door het coachen en trainen van mensen en teams in het verkrijgen van inzichten voor meer (werk)geluk, plezier en balans. Door onze krachten te bundelen versterken wij onze missies. Wij geloven dat als je je Sparkle hebt gevonden je de beste versie van jezelf bent. En omdat de beste versie van jezelf niet statisch is en ook wij onszelf blijven ontwikkelen, groeit ons aanbod met ons mee. Naast het coachen en trainen, leiden wij nu namelijk ook op! We hebben onze eigen coachopleiding en train-de-trainer programma gecreëerd voor coaches en Sparkle trainers in de dop.

FLYING NEXT LEVEL COACHOPLEIDING.
Toen wij ruim vier jaar geleden ons Flying Businessclass coachprogramma ontwikkelden, waarin je jezelf leert coachen, konden we niet bedenken dat we nu ook onze eigen Flying Next Level coachopleiding zouden hebben staan. Dat is het effect van onze manier van werken. Vraag gestuurd. We kregen namelijk meerdere vragen van onze afgevlogen hoogvliegers om, naast zichzelf, ook anderen professioneel te leren coachen. Om de opgedane kennis en ervaring te kunnen gaan inzetten als coachende collega op de werkvloer of als opmaat voor het starten van een eigen coachpraktijk. Het resultaat is een coachopleiding op maat waarin we jouw tempo volgen. Waarin we je alle ins and outs van het coachvak leren op basis van de opleidingen die we zelf gevolgd hebben en vooral onze eigen gemaakte vliegmeters als coach. We nemen je helemaal mee in de aanloop naar en de opbouw van een coachsessie én kijken met je mee bij het opzetten van je eigen coachpraktijk. Zodat jij na 6 maanden je vliegbrevet in handen hebt voor een vliegende start als coach!

Wij geloven erin dat een bevlogen professional eerst zelf moet ervaren en ontwikkelen, voordat het kan worden doorgegeven. Dus heb je het Flying Businessclass coachprogramma succesvol afgerond, vliegmeters afgestreept op persoonlijk vlak en smaakt het coachen wel naar meer? Dan is de Flying Next Level coachopleiding perfect voor jou! Net als bij het Flying Businessclass coachprogramma begeleiden wij jou een half jaar lang vanuit de co-pilotenstoel. Omdat wij geloven in doen. In leren door ervaren. In vlieguren maken. In zelf aan het stuur zitten. In loopings durven maken. In oefen met coachklanten. In mogen bijsturen. In meevliegen. In delen. In voorleven. In naast elkaar. In samen. In meevieren.

Inmiddels zijn de eerste coaches al afgevlogen. En met succes! Voor ons is het altijd een check of we zelf deze training of opleiding hadden willen volgen in onze ontwikkeling of bij de start van onze bedrijven. Het antwoord was bij de voorbereiding al JA, maar na deze trajecten staan wij zelfs versteld van het Sparkle effect van onze methode. Over flying next level gesproken!

Are you ready to fly to the next level & spread some sparkles? Let us know! We kijken graag met je mee voor een voorstel op maat, voor jezelf als (startende) ondernemer óf zodat je het kunt voorleggen aan jouw leidinggevende. Wij geloven namelijk dat deze coachopleiding win-win is voor jou én de werkgever. Een bevlogen professional laat zichzelf én het team vliegen!

HOW TO BE A SPARKLE MAMA? is ons allereerste programma, waarin we onze ervaring als coach en trainer én onze ervaringen in de rol als moeder (naast die van vrouw, vriendin, dochter, collega, partner) samenkwamen. We lieten andere moeders ervaren dat kleine veranderingen een sparkle effect hebben. Leven in het moment en wat dat oplevert. We lieten (in)zien waar ons gedrag vandaan komt en hoe je kunt bijsturen. It starts with ME. Het effect van anders kijken naar jezelf. Wij namen ze mee en hielpen dit structureel in te zetten. Om meer geluk, rust en liefde als mama en vrouw te kunnen ervaren. En een SPARKLE MAMA te kunnen zijn.

De afgelopen 6 jaar hebben we maar liefst 18 super mooie reeksen afgerond rondom de thema’s ME, BE en WE Sparkle. Ontspannen en doeltreffende avonden vol inzichten in onze eigen huiskamers. Wat zijn we trots op ‘onze’ ruim 150 Sparkle mama’s! Na 18 groepen te hebben getraind is ‘ons kindje’ nu volwassen. Onze ‘How to be a Sparkle mama?’ training gaat uit huis! Maar no worries, we blijven absoluut nog wel sparkles verspreiden op de werkvloer met onze @work versie van deze training voor werkende ouders: Sparkle mama & great daddy @work!

En omdat je als moeder je kind nooit helemaal zal loslaten én we álle mama’s in Nederland sparkles gunnen, hebben wij een train-de-trainer programma van onze Sparkle mama @home versie gecreëerd, waarin we JOU als sparkle trainer in de dop helemaal meenemen in onze bewezen formule. In 4-6 maanden leren we je de do’s & dont’s op basis van de vliegmeters die wij de afgelopen 6 jaar hebben gemaakt. We geven je ons eigen draaiboek van de avonden, waar jij helemaal JOUW eigen draai aan gaat geven. Tijdens het traject ga je jouw eerste eigen training voor mama’s organiseren én geven, wat met ons aan je zij nét even iets minder spannend is en zelfs een feestje wordt! Zodat je echt gaat starten, gaat doen, gaat ervaren en zo verder kan groeien en bloeien.
Inmiddels is onze eerste Sparkle trainer opgeleid én heeft ze al meerdere groepen met mama’s gedraaid!

Ben jij een coach of trainer en wil jij graag moeders coachen en trainen?
Ben jij een coach of trainer en ready voor een vliegende start van jouw praktijk?
Ben jij een coach of trainer en wil je graag doorbouwen op een bewezen formule?
Ben jij een coach of trainer die graag vanuit de praktijk en door ervaring leert?
Ben jij een coach of trainer en ready voor dat laatste duwtje in de rug en klaar om te gaan doen?

Voel jij nu, dat wil ik ook? En wil je samen met ons nóg meer sparkles verspreiden onder al die andere geweldige mama’s vanuit jouw eigen huiskamer? Wil jij dit leren van ons, het allerleukste coachduo van NL? En wil je meer weten over dit train-de-trainer programma? Let me know!

Quote get your sparkle on