Sparkles


Sparkles voor een lach en voor het onderstrepen van communicatie.

SPARKLE KAARTJES
Find Your Sparkle maakt zelf Sparkle kaartjes die zorgen voor een lach op je gezicht en die de communicatie van onze Sparkle coachingstrajecten en trainingsprogramma’s onderstrepen. Voor eigen (of jouw – mag ook!) gebruik op social media, maar ook voor interne en externe communicatie bij de bedrijven, zorginstellingen, gemeenten en scholen waar we mee samenwerken.

SPARKLE FAMILY
Zeg het met een Sparkle family! Of eerlijk gezegd is het nu ‘ik zei het met een Sparkle family’. Want hoewel ik met ongelooflijk veel liefde en plezier de afgelopen 4 jaar wel bijna 200 Sparkle families (niet normaal toch, check de Sparkle etalage hieronder!) heb mogen maken, was mijn laatste family van houten poppetjes in metalen huisjes nu toch echt de allerlaatste. Wat ooit begon vanuit een kleine Sparkle is echt zoveel meer geworden dan ik ooit had kunnen dromen. Werd het zoveel meer dan zomaar een persoonlijk en uniek cadeautje voor een feestje, een bruiloft, verhuizing of kraamvisite. Zei het zoveel meer. Met een lach en soms ook met een traan, hou én rouw. Het was voor mij echt een feestje om te mogen maken, een moment van stilte en creëren tussen de coachings en trainingen door.
Ik zeg het vol trots en met een voldaan gevoel…dankjewel lieve mede-Sparkle-verspreiders, voor alle bestellingen de afgelopen jaren, voor de ontroerende verhalen die ik mocht vertalen en jullie lieve kaartjes en berichtjes van de gelukkige families waar de Sparkles mochten neerdwarrelen. En ik zeg (én voel én weet) ook dat er een nieuwe vorm van Sparkle families mag gaan ontstaan. Niet meer van hout, wel van houdt. Wordt vervolgd!

SPARKLE FAMILY LINE
Mijn Sparkle lijn! Een lijntekening op aquarelpapier die ik maak aan de hand van jouw (gezins)foto. De eerste ‘Sparkle Family Lines’ staan in de etalage hieronder! Een uniek, offline product in verschillende formaten (A4, A5 of vierkant). Je kunt een ‘Sparkle Family Line’ bestellen door mij een berichtje te sturen, samen met een foto en je voorkeur voor achtergrondkleur. De prijs voor een Sparkle Family Line bedraagt € 25 (incl. btw en verzenden).

Ready to spread some Sparkles? Neem contact met me op en ik ga voor je aan de slag!