Sparkles


Sparkles voor een lach en voor het onderstrepen van communicatie.

SPARKLE KAARTJES
Find Your Sparkle maakt zelf Sparkle kaartjes die zorgen voor een lach op je gezicht en die de communicatie van onze Sparkle coachingstrajecten en trainingsprogramma’s onderstrepen. Voor eigen (of jouw – mag ook!) gebruik op social media, maar ook voor interne en externe communicatie bij de bedrijven, zorginstellingen, gemeenten en scholen waar we mee samenwerken.

SPARKLE FAMILY
Zeg het met een Sparkle family! Hoe te gek is het om je eigen ‘Sparkle Family’ te hebben? Of wil je iemand een uniek en persoonlijk Sparkle kadootje geven voor een speciaal feestje, een bruiloft, verhuizing of kraamvisite? Stuur me één of meerdere foto’s (het gaat me vooral om de kleding die ik zoveel mogelijk probeer na te maken en de haren) en wat persoonlijke details (bijvoorbeeld kleur ogen en tekst voor op het kaartje in het huisje), en ik ga met mijn verf aan de slag voor een Sparkle touch. Kosten zijn: € 7,50 per Sparkle poppetje (in vier verschillende maten: 7 cm, 6 cm, 5 cm of 3,6 cm), € 5,00 per huisdiertje en € 7,50 voor een versierd Sparkle huisje. Het aanbod van de huisjes varieert. Check voor de zekerheid eerst even welk type huisje ik op dit moment voor je op voorraad heb! Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten van € 7,25 (ophalen in Empel kan natuurlijk ook!). De levertijd is ongeveer 2 weken.

SPARKLE FAMILY LINE
Mijn nieuwe Sparkle lijn! Een lijntekening op aquarelpapier die ik maak aan de hand van jouw (gezins)foto. De eerste ‘Sparkle Family Lines’ staan in de etalage hieronder! Een uniek, offline product in verschillende formaten (A4, A5 of vierkant). Je kunt een ‘Sparkle Family Line’ bestellen door mij een berichtje te sturen, samen met een foto en je voorkeur voor achtergrondkleur. De prijs voor een Sparkle Family Line bedraagt € 25 (incl. btw en verzenden).

Ready to spread some Sparkles? Neem contact met me op en ik ga voor je aan de slag!