The whole universe


SPARKLE LIKE THE WHOLE UNIVERSE IS YOURS

In the sparkle spotlight
Als klein meisje bij een atletiekwedstrijd dacht ik het vroeger wel eens. Misschien word ik zo wel opgemerkt door een toptrainer? Van wie ik de allerbeste training ga krijgen. Om de allerbeste te kunnen worden. In gedachten zag ik mezelf al staan op een groot podium met een gouden medaille.
Ik denk terug aan een half jaar geleden. Hoe het begon, hoe Find Your Sparkle begon. Dat ik me realiseerde dat ik zelf op het podium moest gaan staan. Mezelf in the sparkle spotlight moest zetten. Het willen was al een tijdje heel sterk, maar het ook echt doen? In mijn hoofd maakte ik het te groot, wilde het te perfect. Waardoor ik mijn eigen sparkle pad nog niet ging lopen. Moet ik niet eerst een website, een logo? Een agenda volgepland met coachafspraken en trainingen? En wat gaan anderen ervan vinden? Wat nou als het niet lukt?

Mijn eigen sparkle pad
Tot ik me realiseerde, op wie of wat was ik aan het wachten? Net als dat kleine meisje van toen. Dat het snelste liep als ze zich focuste op haar eigen race, haar eigen baan, haar ogen gericht op de finish. Schouders ontspannen, vanuit vertrouwen op haar eigen kracht en kwaliteiten. Stap voor stap.
En wow, wat is er na dat grote besluit veel gebeurd het afgelopen jaar. Stap voor stap voor een sparkle effect! Alleen al door in al mijn kwetsbaarheid op het podium te gaan staan, kwam er veel op mijn pad. Coachklanten die door mijn coaching hun eigen sparkle pad zijn gaan lopen. De geweldige samenwerking met mijn sparkle collega Aukje van The Coach Company. Samen twee sprankelende reeksen van ‘How to be a sparkle mama?’ afgerond en een heuse Sparkle Business lijn opgezet! Met als eerste aftrap de ‘Wat is jouw unieke streepjescode?’ communicatietraining. En bruisend van ideeën voor de toffe (vervolg)trainingen in het najaar.

Sparkle like the whole universe is yours
Mijn creativiteit heeft weer een enorme boost gekregen. Ook dat had dat kleine meisje van vroeger al heel sterk, uren achter elkaar kon ze tekenen. En nu kan ik me weer heerlijk verliezen in het ontwerpen van mijn eigen Find Your Sparkle kaartjes of materiaal voor onze toffe trainingen.
Het begint met een woord of een beeld. ME, BE, WE, streepjes, zwartwit, een dier. De rest komt daarna als vanzelf. Just BE. Het voelt als fietsen met de wind in de rug.
En of dat niet al genoeg was, kwam daar begin van het jaar ineens De Nieuwe Coachopleiding van Dolly voorbij. Ook nog een opleiding? Naast een eigen bedrijf, een groot gezin en ook nog een baan? Ja! Ik geloof dat alles mogelijk is, ik geloof in ontwikkeling en groei. In dat ik mezelf als coach kan blijven ontwikkelen voor nog meer sparkle effect bij mijn coachklanten. Voor verdieping en vertrouwen in mijn eigen stijl als coach. Daar ga ik nog meer van stralen. En dat is ook wat ik vanmiddag ga doen bij de graduation party. Sparkle like the whole universe is yours!

Waar ga jij van stralen? Wat deed je graag als kind? Kijk eens of je daar weer meer van kunt gaan doen!
Weet je niet zo goed waar te beginnen en wil je een duwtje in de rug? Neem dat contact met me op voor een intake. Zodat jij jouw sparkle pad gaat lopen, je eigen race!