Strepen in balans


STREPEN IN BALANS

Oh wat houd ik ervan. Hoe de zon en de schaduw samenwerken. In perfecte balans. Hoe daardoor de mooiste strepen en sparkles op de muur verschijnen. Zoals deze ochtend in mijn coachruimte.

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling altijd gaat over het vinden van balans. Veel van mijn coachklanten zijn harde werkers. Wat een verschil maakt het als zij in de coaching weer leren om zachtheid toe te laten. Kracht en zacht. Zon en schaduw. Yin en Yang. Je bent zwart en wit tegelijk, het is maar net wat je zelf het meeste voedt. Een piekeraar die veel in zijn hoofd zit, en die geneigd is de zwaarte wat meer op de voorgrond te zetten, heeft te leren om ook lichtheid en plezier toe te laten. Spanning en Sparkle. Twee kanten van dezelfde medaille.

In de coaching gaan we op zoek naar de lagen onder je gedrag. Je gaat dingen pas echt anders doen, patronen doorbreken, als je gaat inzien waarom je doet wat je doet. Dan kun je een andere keuze gaan maken. Dan kun je kiezen op welke unieke strepen je gaat staan. Sommige strepen zijn al dik aangezet en ken je al goed, andere strepen voelen misschien nog als een wiebelig potloodlijntje. In de coaching leer ik je om deze lijn steviger aan te zetten. Voor de perfecte balans!

Wat zou jij wel meer willen aanzetten? Neem JIJ binnenkort plek op deze coachstoel? Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende intake. Dan maken we de eerste schets van jouw tekening onder het genot van een kop koffie!