T a k e – o f f


Met mijn oorbellen met gouden vleugels in, vloog ik vanochtend naar onze coachkamer in Lent. Ready for take-off. Ready om onze vleugels nog verder uit te slaan. Ready voor de start van ons allereerste, exclusieve coachprogramma voor hoogvliegers. Een coachprogramma en coachopleiding ineen. Voor vleugels en praktische coachtools op je werk én in je gezin. Een half jaar opvliegen met twee Sparkle coaches, 2 op 1 coaching op maat. Dat noemen wij flying businessclass!

De hele week had ik al vleugels. Bij het creëren van de werkmap vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Alles was er al. Ik zag de vormgeving voor me. De quotes waar ik eerder al kaartjes van had gemaakt bleken perfect bij onze opbouw te passen. Zo ook deze quote: ‘In every woman lives a little girl. Remember her. Let her play. She will teach you how to fly’. Hij raakt voor mij zó de essentie en de combinatie van Aukje en mij: Find your sparkle voor de beste versie van jezelf. Want dán ga je vliegen!

En wow, wat was het een fijne en bijzondere take-off. De quote was he-le-maal on! She’s is ready to fly skyhigh.
We zijn weer een beetje geland. Ready for…the weekend!

Wil jij ook businessclass vliegen en meer weten over dit gloednieuwe coachprogramma? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je er graag meer over!