T i – m e


Time, tijd.
Schooltijd, maaltijd, ipadtijd, oplaadtijd, tegelijkertijd, net op tijd, koffietijd, in de tussentijd, vakantietijd, altijd.

Eigenlijk heb je als moeder gewoon heel veel tijd. Toch?!

Want moeder ben je al-tijd, 24 uur per dag. Het zal je nooit helemaal loslaten, ook al ben je aan het werk, aan het sporten of uiteten met een vriendin. Het is geweldig om de ontwikkeling van je kind te zien. Van kraamtijd, babytijd, peutertijd, kleutertijd tot pubertijd. Het is de mooiste taak in ons leven, om onze kinderen daarin te mogen begeleiden. Maar het is soms ook een pittige taak, juist omdat we deze rol niet kunnen parkeren. Je kunt niet even ‘niet-moeder’ zijn. Wat je wel kunt doen er zijn. Er echt zijn. Met liefdevolle aandacht en tijd.

En wat dáárvoor nodig is, is tijd voor jezelf. Tijd mét jezelf. Ti-me. Me-time. Tijd om even stil te staan bij wat jij op dat moment voelt, nodig hebt, van oplaadt. Zodat je kunt genieten van álle rollen die je hebt. Voor jezelf, in je gezin én op je werk.

Denk je nu, yes please! Maar hóe dan?! Kom dan naar onze dertiende reeks van onze ‘How to be a Sparkle mama?’ training in Den Bosch. Er zijn nog een paar plekjes vrij. We starten op woensdag 15 mei. Drie avonden Me-time. Tijd om echt eens stil te staan bij JOU. Je leert anders kijken. Voor een Sparkle effect, en ja écht, meer tijd!

Voel je dat het JOUW tijd is? Schrijf je in voor onze dertiende reeks! Of stuur me een berichtje als je nog vragen hebt. Daarvoor maak ik graag tijd!