T r e a t


Trick or treat?
Het blijft het beetje onwennig, maar toch koos ik vanochtend voor treat. Voor treat myself. Gisteravond gaven Aukje en ik onze ‘unieke streepjescode’ training voor een super leuk en groot team van een Activiteitenboerderij in Aalten. Yep, niet helemaal in de buurt van Den Bosch, en dus pas laat thuis.

Het blijft een uitdaging om geen afspraken in te plannen voor de ochtend ná een lange trainingsavond. Of is het toch even heel verleidelijk om meteen aan het werk te gaan, zodra de kids naar school zijn. Wij wéten inmiddels dat het anders werkt. Om alles van onszelf te kunnen blijven geven, in een training of coaching en ook nog een beetje leuk zijn voor onze partner en onze kids, is het juíst belangrijk om onszelf op de day after éérst te trakteren op ME-time. In mijn geval vanochtend tijd voor zon en zuurstof. Voor licht en lucht.

En dus trok ik vanochtend mijn hardloopschoenen aan. Misschien denk je nu? Hardlopen, is dat een treat? De trick is, wél als het mogen is in plaats van moeten. Vanochtend had ik gewoon écht zin, en heb ik mijn horloge en telefoon bewust thuis gelaten. Zonder het moeten. Zonder een doel in de vorm van het aantal kilometers of minimaal aantal stappen. Ik mocht deze keer zelfs wandelen tussendoor, whah! Alleen het mogen, het genieten van het onderweg zijn. Zon en zuurstof. Die ik afmaak met een lekkere koffie buiten in het zonnetje. Licht, lucht én lacht.

Wat kies jij vandaag? Trick or treat?