T ( r u s t )


Als je Aukje en mij 10 jaar geleden zou hebben gezegd dat wij nu een training zouden geven over acquisitie en netwerken, zouden we je met grote ogen hebben aangekeken. Wij, sales? En toch stonden we daar gisteren, op de prachtige locatie van dit advocatenkantoor. Met glimmende ogen. Vanuit rust én vertrouwen.

Want we deden het op ónze manier. Dichtbij onszelf, bij onze unieke streepjescodes én onze unieke kijk op acquisitie. Een brede kijk, die we zelf nog dagelijks toepassen en die anderen inspireert om in het doen te komen. Vanuit hun eigen unieke streepjescode.

Want dát is voor ons – in al onze trainingen en coachprogramma’s – de basis. Als je weet wat je unieke strepen zijn, waar je goed in bent, wat je kwaliteiten zijn, wat je energie oplevert, dan weet je ook welke vorm van acquisitie het beste bij je past en kun je met succes nieuwe business genereren:

Van in de pas naar wat past
Van complain naar compliment
Van force naar flow
Van rush naar rust

Rust wordt trust.
Je creëert vertrouwen bij de klant én meer vertrouwen in jezelf. Het idee van ‘jezelf moeten verkopen’ wordt dan veel meer ‘iets van jezelf toevoegen’. Waarde toevoegen op jouw manier. En dan wordt acquisitie zelfs leuk! Oh my, dat is echt met andere ogen kijken, toch?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij dit ook voor jouw team? Of wil je onze kijk op een ander thema? Neem dan ge-rust contact met ons op, we kijken graag even met je mee!