Vertrouwd & Nieuw


Vertrouwd & Nieuw

De balans wordt opgemaakt. De lijstjes geformuleerd. En wij kijken terug….

Wat een jaar. Er is veel gebeurd. Zo ook voor onze passie en missie voor het toegankelijk maken van coaching. Voor het laten stralen van mensen met praktische en liefdevolle handvatten. Voor het vinden en zijn van de beste versie van jezelf.

Het is als de dag van gisteren dat we deze blog schreven, over hoe het voor ons begon: De SPARKLE MAMA training. Nu slechts een paar maanden verder kijken we terug op de realisatie van onze mooie dromen. Door het durven dromen en vooral ook het doen kijken we terug op prachtige successen in het afgelopen jaar. Met maar liefst 6 x! de reeks ‘How to be a Sparkle mama?’ in Doetinchem en Den Bosch. Met een prachtig vervolg, de ‘WE Sparkle’ training, een mooie verdieping voor de mama’s die de ‘How to be a Sparkle mama?’ training hebben afgesloten.
Ook dit het jaar hebben we onze eigen communicatietraining ‘Wat is jouw unieke streepjescode?’ ontwikkeld en alweer meerdere keren in Doetinchem en Den Bosch mogen geven. En zijn we voor het eerst ON TOUR geweest met onze Sparkle Mama trainingen. In Wageningen hebben wij de sparkles kunnen verspreiden!

En naast onze gezamenlijke trainingen kijken we allebei ook terug op heel veel te gekke, waardevolle 1-op-1 coaching. Aukje heeft bijzondere huiskamersessies gegeven over beelddenken, hooggevoelige kids en spiegelsessies: wat kun jij van je kind leren? En ik ben gestart met een opleiding tot systemisch coach voor nog meer verdieping.

Verslaafd
Wij moeten wel iets bekennen, want aan het vinden van je passie zit een risico. Werk doen dat niet als werk voelt heeft een addertje onder het gras. Het leven van je missie vol passie is namelijk onwijs verslavend.  Als we een week geen training hebben, missen we het al enorm. Wij missen de samenwerking, maar vooral de magie van de avonden, de huiskamersessies. Het is zo bijzonder wat er dan binnen zo’n groep gebeurt. Het maakt ons zo dankbaar dat wij hier een deel van uitmaken. En afkicken, daar doen we voorlopig niet aan! Het komende jaar doen we er nog even lekker een schepje bovenop!

It’s a man’s world
Natuurlijk blijven we de trainingen geven voor alle lieve knappe vrouwen, maar na diverse verzoeken het afgelopen jaar gaan we ook aandacht geven aan de man. De aanvragen voor de papa’s stromen binnen dus wij voelen ons genoodzaakt om een training te maken voor MEN’s Only. Komend voorjaar organiseren wij voor het eerst ‘It’s a man’s world’, ontdek in twee avonden de beste versie van jezelf als man en als vader. Dus mannen, reserveer alvast de volgende data: 29 maart & 12 april 2017 in Den Bosch of 30 maart & 13 april 2017 in Doetinchem. Meer weten? Mail ons dan.

Sparkle Kids
En het blijft niet bij volwassenen…wij merken hoe goed onze streepjescode aansluit bij onze kinderen. Hoog tijd voor Sparkle Kids, want jong geleerd is vertrouwd gedaan. Als wij de kids al jong aanleren liefdevol naar zichzelf en de ander te kijken maakt dat voor iedereen de wereld wat mooier. Sparkles via kids!

Groots dromen groots doen
Het blijft niet bij de 1-op-1 coaching of onze heerlijke gezellige huiskamersessies in kleine setting, ook bedrijven snakken naar meer Sparkle. Voor 2017 hebben we mooie offertes liggen voor Sparkle Business. We gaan thema avonden verzorgen over communicatie. Communicatietrainingen voor medisch specialisten en teams van gastouders. Leuke dagen vol inspiratie en praktische inzichten verzorgen is een mooie droom die wij in 2017 gaan doen. En daar horen ook nieuwe Sparkle Samenwerkingen bij! Stay tuned!

Zoooo tijd voor een glaasje. Wij heffen het glas op iedereen die wij hebben ontmoet het afgelopen jaar, hebben mogen coachen, op alle lieverds om ons heen, onze gezinnen en op onszelf. Proost op vertrouwd & nieuw!