W a n n a – k n o w


In mijn insta stories plaatste ik gisteren een foto van mijn kadootje voor een bijna-jarige coachklant. Ik had zijn Maya Tzolkin-profiel gemaakt, dat echt on-ge-loof-lijk bleek te kloppen bij hem én bij de thema’s die we eerder al hadden belicht in zijn coachtraject. Het maakte het hele traject super mooi rond. I love it!

En toen ik gisteren verschillende nieuwsgierige reacties kreeg via mijn stories, ontstond de gedachte om dit nog meer rond te maken. Zodat ik nóg meer mensen op een toegankelijke en praktische manier kan laten kennismaken met deze mooie schat aan (zelf)kennis. Die jouw blauwdruk beschrijft op basis van jouw geboortedatum. Hoe jij in de basis ‘gelijnd’ bent, wat écht bij je hoort en bij je past. Met jouw lichte zijde én je schaduwzijde.

Zo’n mooie richtingaanwijzer voor het vinden van jouw Sparkle, die ik vooral het afgelopen jaar steeds meer ben gaan toepassen bij mezelf, in mijn coaching en in onze ‘SHE & her Stars training’. En waar ik gaandeweg steeds meer lijn in ben gaan ontdekken. Helemaal door het lijntje te leggen met de creatiespiraal. Zodat je én weet wie je in de basis bent, met jouw unieke strepen, én ook echt gaat doen. Op een manier die bij je past en waar je van gaat sparklen. Know your flow to grow!

Dus wat heb ik bedacht? Ik heb de komende weken ruimte geblokt in mijn agenda voor ‘Know your Flow’ Sparkle sessies. Bij mij thuis met een lekkere kop cappuccino erbij óf via skype. Toegankelijk in setting én deze maand ook in prijs (€ 50 pp inclusief btw). Je ontvangt van mij jouw persoonlijke Sparkle-Tzolkin-profiel. Tijdens de sessie loop ik deze met je door en help ik je de vertaling te maken naar jou(w flow). Gegarandeerd Sparkle effect!Gun jezelf dit bijzondere kadootje of kom samen met een vriend(in) voor een dubbel Sparkle effect!

Dussss, wanna know your flow? Let me know!