W h a t . i f . . .


Het zijn de verhalen op mijn tijdlijn op LinkedIn. Het zijn de (andere) verhalen op mijn tijdlijn op insta. Het zijn de verhalen achter de schermen van onze coachklanten. Het zijn al de verhalen die me elke keer weer raken. Het zijn de dagen waarop ik mezelf betrap op dit soort vragen, de w h a t . i f ‘ s :

Wat áls… ik 4 jaar geleden niet de grote sprong had gewaagd, en nu nog steeds programmamanager acute zorg bij het LNAZ was geweest? Hoe zouden mijn werkdagen er dán uit hebben gezien?

Wat áls… ik de 2 jaar ervoor niet zou zijn gestart met het bouwen aan Find Your Sparkle? Als ik niet was gaan uitspreken, gaan doen, gaan creëren? Had ik dan nu gestaan waar ik sta?

Wat áls… ik niet die 2 keer was uitgeloot voor geneeskunde, en ik nu arts in het ziekenhuis was geweest? Hoe was mijn leven dan, nu?

Wat áls… ik niet alsnog in Maastricht was gaan studeren? Was ik dan ook mijn grote liefde Niek op mijn 18e tegengekomen en waren we nu dan ook de trotse ouders van onze drie bloedjes van kinderen?

Wat áls… ik in de eerste 2 maanden van mijn studie Internationale Bedrijfskunde níet de switch had gemaakt naar Gezondheidswetenschappen? Had ik dan, toen al, kunnen weten hoe moed (altijd!) wordt beloond en het écht loont om je Sparkle te volgen?

Wat áls… ik mijn Sparkle partner Aukje niet was tegenkomen in het keukentje van het kantoor in Doesburg, waar we toen allebei werkten? Zou ik nu dan ook samenwerken en co-creëren met de allerleukste mensen en teams, en werk doen dat zó niet als werk voelt?

Wat áls… ik dit vooraf allemaal zou hebben geweten? Zou het dan ook zo gelopen zijn? En zou ik me nu dan ook zo dankbaar voor alle ervaringen en lessen én full of life voelen?

Who knows. Connecting the dots van al deze w h a t . i f ’ s heeft me in ieder geval gebracht tot waar ik nu sta met Find Your Sparkle. Mijn verhaal. Hoogste tijd om afgelopen weekend met full focus mijn virtuele vliegbasis bij te werken en in een next level Sparkle jasje te gieten.

W h a t . i f ….je even heerlijk rondkijkt op deze site? En wie weet vliegen we binnenkort een eindje met elkaar op?