W o o r d e n


Ik hou van sparkles en strepen. Van woorden, van quotes, van beweging. En ik hou van het magische effect als sparkles worden onderstreept met woorden. De super krachtige combinatie van een gevoel, een beeld én woord. Van sparkle én speak.

Ik zeg altijd dat dat ik de Sparkle kan zien in iemands ogen. Een twinkeling. Ogen die spreken. Die wéten welke woorden daar bij horen, kloppen. Bij waar jij van houdt, bij wat je écht wilt. En op het moment dat je die woorden uitspreekt, gebeurt er iets bijzonders. Het zet niet alleen jezelf aan, maar raakt ook de ander. Het komt dan echt binnen.

Super krachtig. Sparkles onderstrepen met woorden. Daardoor ontstaat beweging. Ik zie het elke keer weer gebeuren in onze ‘unieke streepjescode’ trainingen. Wat het doet met de samenwerking in een team als iedereen dezelfde taal leert spreken, woorden worden gevonden om iets bespreekbaar te maken, vanuit lichtheid. De inzichten die een coachklant heeft op het moment dat ze de woorden ziet staan op het vel en de verbindingen kan leggen. Of de woorden die bij hem binnenkomen, en eigenlijk al genoeg zeggen. Of het woorden kunnen geven aan de eerste stappen die ze kan zetten om dichterbij haar échte verlangen te komen. Of de perfecte woorden als finishing touch voor een sparkle family. Zoveel voorbeelden afgelopen week. En wat hou ik er dan van als de quotes voor de werkbladen van het Flying businessclass coachtraject een magische combinatie blijken te zijn. The way I sparkle!

Wil jij jouw Sparkle vinden? En wil jij deze onderstrepen met jouw eigen woorden? Wil je weten of coaching iets voor jou is? Of wil jij de krachtige combinatie van sparkle en speak met jouw team ervaren in de allerleukste communicatietraining? Let me know!