Wat wil je ‘eigenlijk’?


WAT WIL JE ‘EIGENLIJK’?

Leven voor geluk, je passie volgen. Je ambities in werk en gezin waarmaken. En dan ook nog tijd voor jezelf en volop energie. Klinkt als een droom, toch? Ik geloof dat het kan, voor iedereen! Het gaat erom dat je gaat ontdekken in welk gebied jouw geluk ligt. En dat is voor iedereen anders.

Een trucje om hierin zelf een eerste stap te zetten, is eens proberen te letten op hoe vaak je het woordje ‘eigenlijk’ gebruikt. ‘Eigenlijk’ betekent feitelijk, echt, werkelijk. Je zegt dus wat je écht wilt. Als ik terugkijk hoorde ik mezelf zeggen: eigenlijk wil ik trainer/coach worden, eigenlijk wil ik een dag minder gaan werken, eigenlijk wil ik meer tijd voor mezelf, eigenlijk wil ik mijn eigen bedrijf starten. En soms zit het ook in de kleine dagelijkse dingen. Eigenlijk wil ik vanavond thuisblijven en de afspraak afzeggen of eigenlijk wil ik meer sporten.

En laat dan het woordje ‘eigenlijk’ weg in je zin. Ik wil de afspraak afzeggen. Ik wil trainer/coach worden, ik wil meer tijd voor mezelf, ik wil meer sporten. Zeg het hardop voor jezelf. Hoor je hoe krachtig het ineens klinkt?

En dan de volgende stap, wat ga je DOEN? Hoe ik mijn pad ben gaan lopen, is helder. Find Your Sparkle is een feit! Ook al kreeg ik het nog drukker met een opleiding en een eigen bedrijf naast een gezin met drie jonge kinderen en een baan, het gaf me vooral heel veel ruimte, energie en sparkles.

Wat wil JIJ EIGENLIJK? Laat het me weten, ik help je graag op weg!