Wie jarig is trakteert!


Het blijft een bijzonder gevoel wakker worden op je verjaardag. Ik had vanochtend hetzelfde gevoel als toen ik als kind had en me realiseerde ‘yes, ik ben jarig vandaag!’. Beneden hoor ik nog wat gerommel, ik blijf nog even liggen tot ik hoor ‘mama, je mag komen!’. Alle toeters en bellen die in huis te vinden zijn, zijn uit de kast gehaald. Heerlijk om toegezongen te worden door manlief en kids. En wat wordt ik verwend met alle kado’s, tekeningen, kaartjes, knuffels en kusjes.

Het is vandaag mijn dag. Nadat ik de kids naar school heb gebracht, trakteer ik mezelf op een rondje hardlopen met de zon op mijn gezicht. Wat is dit heerlijk. Tijdens het lopen tel ik al mijn zegeningen. Ik ben zo dankbaar voor mijn gezonde lijf en alle lieverds in mijn leven: kids, man, familie, vrienden en collega’s. De hele dag stromen de felicitaties binnen. Wat voel ik me jarig!

En wie jarig is trakteert!
Allereerst op MEzelf. Ja, ik heb mezelf een ticket naar Peru kado gegeven! In juni ga ik – alleen! – naar mijn broer, schoonzus, neefje en nichtje. Mijn petekindje wordt dan 3 jaar en ik mag erbij zijn!
En ik trakteer ook op JOU! Ik geef namelijk één coachsessie weg! Je kunt kiezen uit ‘Sparkle your Work’ of ‘Sparkle your life’! Misschien denk je nu aan die lieve vriendin die je dit zo gunt. Of misschien wil je de coachsessie stiekem aan jezelf geven, maar denk je dat je het eigenlijk niet echt nodig hebt. Juist dan misschien dus wél! Het is een kadootje van mij voor jou, om jou te laten stralen in al je rollen in je leven! Misschien geef je één van je rollen nu al wel een 7 of een 8, maar hoe zou het zijn als je daar een 9 of 10 van kunt maken? Daar ga ik voor! Jij ook? Gun een lieve vriendin of jezelf ME-time met een gratis coachsessie! Laat het me weten!