Y e a h !


Steeds vaker vliegt een dag voorbij en kom er je ’s avonds achter dat je eigenlijk alles op de automatische piloot hebt gedaan. Sta je wel aan, maar doe je de dingen niet echt met aandacht. Zorgt het vele online voor een off gevoel. Loop je in de pas, zonder je af te vragen of het nog wel echt bij je past. Wil je meer uit jezelf of je functie halen, maar weet je het even niet meer. Herkenbaar?
⚡️
Niet meer voor onze afgevlogen hoogvliegers van het ‘Flying businessclass coachprogramma’, die zelf weer het stuur zijn gaan overnemen. Zij voelen weer die Y e a h ! And this is why! Lekker praktisch op een rijtje gezet in deze mooie review:

W h y ? Persoonlijke ontwikkeling, in voor groei en inzicht, het scherp krijgen van drijfveren, wat is the next step, coachtools om zelf in te zetten.
H o w ? Energiek, positief, groeiproces. Praktisch, klein en concreet, met groots effect. Hoe/waarom doe ik de dingen? Toegespitst op mijn proces. Sparren, reflecteren, voelen, op scherp en door!
W h a t ? Inzicht in wat mijn diepere drijfveren zijn, welke elementen voor mij van belang zijn zowel in werk als prive. Verbinding, energie en mijn eigen woorden.
W h o ? Iemand die zichzelf wil uitdagen een stapje verder te kijken en ook een stapje (verder) wil zetten. Diegene die meer wil dan ‘de dag afdraaien’.
Y o u . t w o ? Aanvullend, fijn duo! In balans, met veel humor!

Flying Businessclass? Y e a h ! That’s why!
Wil je meer weten over ons bevlogen halfjaar coachprogramma? Let us know, we sturen je graag onze FLYer of maken met alle liefde een voorstel op maat, dat je kunt voorleggen aan jouw leidinggevende. Ow Y e a h !
⚡️