YAY HOLIDAYAYAY!


YAY HOLIDAYAYAY!
YAY, vandaag is het eindelijk ook zover voor regio zuid! Alle kids krijgen vanmiddag zomervakantie en de papa’s en mama’s (bijna) ook. Het harde werken van de afgelopen periode wordt beloond met HOLIDAY! YAY! Echt even tijd voor samen, voor rust en loslaten. Tijd om te relaxen en volop van het leven te genieten. Heerlijk op je blote voeten of slippers. De zon op je huid voelen. Tijd om te stralen. ME-time en BE-time.

IK GA OP REIS EN NEEM MEE…
Deze flip flop state of mind neem ik mee! En natuurlijk mijn allerbelangrijkste lieverds. Mijn koffer vul ik met mijn zonnebril, slippers, zomerjurkjes en zonnebrand. En niet te vergeten mijn fototoestel om dit heerlijke vakantiegevoel en alle relaxte momenten met mijn gezin vast te leggen. Een stapel tijdschriften en dat ene boek dat al een jaar op mijn nachtkastje ligt, en waarvoor ik nu eindelijk tijd ga maken.

IK GA OP REIS EN NEEM MEE TERUG…
Maar een belangrijkere vraag is misschien nog wel: ik ga op reis en neem mee terug…En dan bedoel ik niet alleen die enorme stapel was en een hele laag zand. Hoe vaak gebeurt het niet dat je na 2 weken werken je vakantiegevoel weer kwijt lijkt te zijn en je je laat opslokken door de waan van de dag?
Vakantie is een tijd van ontspanning, van niets moeten. En dit geeft ruimte. Ruimte voor ideeën en nieuwe voornemens. Die zorgen voor meer SPARKLE in jouw leven. Hoe zorg je nou dat je die vasthoudt na de vakantie? Mijn tip?
Koop voor jezelf een mooi notitieboekje voor op vakantie. En schrijf hierin al jouw ideeën en nieuwe voornemens. Jouw lach en trots van de dag. Verzamel momenten en ervaringen. En kijk dan aan het einde van de vakantie welke eerste kleine stap jij zou kunnen zetten. Voor meer geluk en plezier. En ook na de vakantie een stralende zomer in je bol!
HAPPY HOLIDAY!