Zie je lijn


Yesss, als een meisje zo blij met alle reacties op mijn Sparkle poppetjes na de update van gisteren! Zo te gek om maar liefst 7 aanvragen te krijgen voor het maken van een Sparkle family. Mét Sparkle huisje. Want laat dat nou precies het aantal zijn dat ik in huis had.

Ik dacht terug aan dit meisje. Dit ben ik, 5 jaar oud. Ik kon uren achter elkaar tekenen. Zo veel en zo lang dat mijn ouders mij op een dag rolschaatsen gaven. Die mooie jaren-80-gele-met-blauwe. Om meer buiten te zijn en lekker te bewegen. Het bleek een schot in de roos, de perfecte combi voor mij. ZIJN en DOEN.

Nu nog steeds is tekenen, creëren voor mij dé manier om in beweging te komen. Om in een flow te komen voor het ontwikkelen van een nieuw coachings- of trainingsprogramma. Of voor focus voordat ik ga bellen of mailen. Door lijnen te zetten op papier (of hout), ga ik de lijnen helder zien.

Ga voor jezelf eens terug in de tijd. Wat deed jij als kind heel graag? Blader eens door die oude fotoboeken. Wat valt je op? Wat brengt jou NU in beweging? Zie je een lijn?

Soms moet je even stilstaan en terugkijken om vooruit te komen. Niet voor niets is dit de eerste stap van onze methode die we je laten doorlopen tijdens onze Missie-Middag of Misson-Morning. Op 29 juni hebben we nog 2 plekken. Ben JIJ erbij? Check hier voor meer info!